Dagens namn: Elisabet, Lisbet
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Plus / Mitt Plus

Frågor och svar om Aftonbladet Plus


Nytt för dig som betalar med SMS:
Från och med 1 februari går det inte längre att betala med SMS som tidigare. För att betala för en Plus-prenumeration med SMS via mobilfaktura behöver du vara registrerad hos WyWallet. Det gör du genom att sms:a WW till 71798. Läs mer här.

Måste jag registrera mig hos WyWallet?
Nej. Det går utmärkt att betala för Plus med ditt kort. Det gör du enkelt på https://login.aftonbladet.se/mypage

Dagens tidning
Som Plus-kund kan du just nu läsa papperstidningen i din mobil eller surfplatta – varje dag! Redan från klockan 06 finns tidningen tillgänglig i tidningskiosken. Du loggar in med dina Plus-uppgifter. Sportbladet följer alltid med, och Nöjesbladet varje fredag.

Här laddar du ner tidningsappen:

För dig med Ipad/Iphone

För dig med Android

Magasin varje vecka
I Plus ingår nya nummer av Klick!, Härligt hemma och Söndag i digital utgåva – varje vecka! Läs på din dator, platta eller mobil. Klicka här för att läsa magasinen

Hur når jag kundcenter?
Aftonbladets kundcenter når du på telefon 08-56 25 29 89 (telefontiden är vardagar klockan 09.00–10.00) och via mejl [email protected]tonbladet.se.

 

 

Inloggning


Jag kan logga in på Aftonbladet, men kommer inte åt några Plus-artiklar?
1. Logga in på Aftonbladet och gå in på Min sida.
2. Under prenumerationer ser du om kontot du använder har en aktiv prenumeration av Plus.
3. Är prenumerationen aktiv, logga ut ur tjänsten, rensa din webbläsares cashminne och cookies och prova att logga in på nytt.
Här finns en sida som enkelt förklarar hur du gör beroende på webbläsare, http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=sv&answer=32050
4. Du ska därefter ha tillgång till allt på Aftonbladet Plus.
 


Har du problem med att bekräfta din e-postadress?

Vi har genomfört ett arbete för att göra det enklare och säkrare att logga in på Aftonbladets digitala tjänster. För att kunna logga in behöver du bekräfta din e-postadress. Detta innebär också att du måste ha en egen, unik e-postadress för att kunna använda tjänsten. Om du får ett felmeddelande att din e-postadress redan finns registrerad när du försöker logga in kan det bero på någon av orsakerna nedan.

Har du råkat skapa ett nytt konto istället för att logga in med du redan hade?
Skapade du en helt ny inloggning med din e-postadress istället för att koppla e-postadressen till ditt befintliga konto? Då tar du bort den för att sedan kunna verifiera e-postadressen i ditt riktiga konto.

1. Logga in på Aftonbladet.se med din e-postadress och ditt lösenord
2. Gå in på Min sida
3. Välj Ändra Profil i menyn
4. Längst ner i höger hörn, klicka på länken Ta bort mitt konto
5. Ange ditt lösenord och klicka Ja.
6. Du får nu ett mejl till e-postadressen för kontot. Klicka på länken i detta mejl. Ditt konto är nu borttaget.
7. Logga nu in med användarnamnet på det konto du vill använda din e-postadress till. Precis som förra gången får du nu verifiera detta konto på samma sätt.
Har du problem eller har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vårt kundcenter på [email protected].Har du kopplat din e-postadress till ett gammalt konto?
Har du registrerat flera användarnamn i vår kunddatabas med samma e-postadress kommer den att kopplas till det konto där e-postadressen först verifierats.
Det innebär att om du valt ett gammalt användarnamn och loggat in med så är det till detta konto din e-postadress har blivit kopplad.
Så länge det gamla kontot inte används till någon annan tjänst på Aftonbladet kan du ta bort det och därefter koppla e-postadressen till ditt aktuella konto.
Du kan kontrollera om kontot används till en tjänst genom att logga in och titta på Prenumerationer inne på Min sida. Det gäller dock inte MANAGERSPEL vilka vi hoppas att du minns inloggning du använder för.


1. Logga in på Aftonbladet.se med din e-postadress och ditt lösenord
2. Gå in på Min sida
3. Välj Ändra Profil i menyn
4. Längst ner i höger hörn, klicka på länken Ta bort mitt konto
5. Ange ditt lösenord och klicka Ja.
6. Du får nu ett mejl till e-postadressen för kontot. Klicka på länken i detta mejl. Ditt konto är nu borttaget.
7. Logga nu in med användarnamnet på det konto du vill använda din e-postadress till. Precis som förra gången får du nu verifiera detta konto på samma sätt.


Har du problem eller har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vårt kundcenter på [email protected].


Har du flera konton med aktivt abonnemang på Viktklubb, Aftonbladet Plus eller S24?
Har du flera konton som använder samma e-postadress kommer den att vara kopplad till det konto där den först verifierats. Så har du verifierat ett konto med exempelvis Aftonbladet Plus eller S24 kommer du inte att kunna använda samma e-postadress igen i ditt Viktklubbskonto.


Den enklaste lösningen är om du kan använda en annan e-postadress än i det första kontot. Antingen en du redan har eller en som du skapar som helt ny. Ny e-postadress kan du kostnadsfritt skaffa via exempelvis MSN eller Google.

 

 

Plus – så funkar det


Vad kostar en Plus-prenumeration?
Du väljer mellan en löpande prenumeration som kostar 29 kr i månaden, halvårsprenumeration för 174 kronor eller en helårsprenumeration som kostar 299 kronor. Den löpande prenumerationen kan du säga upp när du vill. Årsprenumerationen övergår automatiskt efter periodens slut till en månadsprenumeration.

Kan jag använda Plus på alla plattformar?
Plus-tjänsten finns tillgänglig på aftonbladet.se och på aftonbladets mobilsajt. Du kan även använda Plus-tjänsten i din surfplatta, både Ipad och Android funkar. Du använder samma inloggning på alla plattformar.

Fungerar Plus i alla mobiler?
Plus fungerar i alla mobiler med Androids och Apples operativsystem.


Så här fungerar tjänsten:
1. Du klickar på ”Köp Plus” , i en artikel du vill läsa eller i toppbalken längst upp på sidan under Aftonbladet.
2. Du anger din e-postadress som ditt användarnamn och väljer ett lösenord. För att få inloggningen att fungera krävs en verifiering av din e-postadress.
3. Med hjälp av ditt användarnamn och lösenord kan du logga in och läsa alla artiklar som är Plus-märkta på Aftonbladets mobilsajt eller på aftonbladet.se.


Så här får du ut max av Plus:
När du väljer ”Logga in” klickar du i ”Kom ihåg mig”. Då sparas din inloggning automatiskt i två veckor framåt och du kan enkelt läsa alla Plus-artiklar utan att behöva logga in varje gång. Du hittar alltid den senaste läsningen på Plus startsida, aftonbladet.se/plus.

Jag har glömt mina inloggningsuppgifter, vad gör jag?
Lösenordet är det du valde när du registrerade dig som användare. Om du har glömt ditt lösenord kan du enkelt få ett nytt genom att klicka på ”Glömt lösenord” länken i inloggningsfönstret.
Lösenordet som du får kan du lätt ändra genom att gå in på Min Sida. Kom ihåg att lösenordet gör skillnad på stora och små bokstäver.
Har du glömt ditt användarnamn, klicka på Glömt lösenord och skriv in den e-postadress du tror är registrerad som användarnamn i rutan. Fungerar inte den så prova en annan.

Jag kan inte logga in trots korrekta inloggningsuppgifter/nytt lösenord.
Du kan behöva rensa sparade lösenord, cacheminne och/eller cookies. En del användare upplever att det fungerar bättre att använda webbläsaren Mozilla Firefox, hämta den enkelt här: http://www.getfirefox.com.
Kan du ändå inte logga in, kontakta vårt kundcenter på telefon 08-56 25 29 89 (telefontid vardagar kl. 09.00–10.00) eller mejla till [email protected] så hjälper vi dig.

Hur ändrar jag min e-postadress/adress?
För att ändra din primära e-postadress, det vill säga den du loggar in med, så går du till Mejlinställningar och lägger till den nya e-postadressen. När du väl har lagt till den så kommer vi be dig att bekräfta den genom att klicka på bekräftelselänken i mejlet du fått. När det är gjort kan du gå till Mejlinställningar igen och välja att du vill använda den nya e-postadressen för att logga in. Sedan kan du ta bort den gamla e-postadressen från ditt konto.

 

Jag betalar med SMS och vill byta till kortbetalning, hur ändrar jag?
1. Logga in på Aftonbladet Plus och tryck på Min sida eller på Inställningar i rullisten vid ditt namn höst upp till höger.
2. Skriv in ditt lösenord.
3. Klicka på Prenumeration och på Plus månadsprenumeration.
4. Vid Betalningssätt klickar du på Lägger till ett nytt betalkort.
5. Fyll i dina kortuppgifter.

Jag bor utomlands och vill prenumerera på Plus. Hur betalar jag?
Med kontokort, VISA eller Mastercard. Betalning via sms fungerar tyvärr inte.

Hur avslutar jag min Plus-prenumeration?
Alla dina aktiva prenumerationer finns på Min sida. Där kan du se när de går ut, aktivera och avsluta den automatiska förnyelsen.

Jag har varit Plus-kund tidigare och vill använda mitt gamla användarnamn, hur gör jag?
Om du har kvar dina gamla inloggningsuppgifter, gör så här:
1. Logga in på aftonbladet.se.
2. Klicka på ”Min sida” välj Prenumeration i menyn.
3. Klicka på ”Plus månadsprenumeration” eller på ”ändra” för att komma till sidan där du kan aktivera Plus.
4: Välj ”På” vid Automatisk förnyelse, välj betalsätt och Spara.

 

Jag försöker köpa Plus med sms-betalning, men det går inte. Vad beror det på?
Från och med 1 februari 2013 går det inte längre att betala med SMS som tidigare eftersom betalreglerna för all sms-betalning förändrades. Vi håller på att titta över ett bra sätt att återigen kunna erbjuda er SMS-betalning för Plus.


Har du problem med att ladda ner pdf:er eller resguider från Plus?
Läs vår Frågor och svar om pdf-formatet

Välkommen till Aftonbladet Plus!

Aftonbladet
Senaste TV-klippen
SENASTE NYTT

Plus

Visa fler
Om Aftonbladet