• Stormens utveckling

  En samtidskommenterande podcast med Ola Söderholm. Återkommande gäster är Liv Strömquist och Jonatan Unge.

  acast
 • Sillypodden

  Fotboll, nyheter och rena fantasier. #Sillypodden benar ut den internationella fotbollens transfermarknad och alla vindlande riktningar den tar i nyhetsflödet. Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga, Allsvenskan och massor mer. Från Sportbladet, programledare Patrik Syk.

 • Trumpageddon

  En podcast från Aftonbladet om Donald Trump, Joe Biden och det amerikanska presidentvalet. Med Jenny Ågren och Nivette Dawod.

Senaste avsnitt

 • Avsnitt 25 - Kampen som lever

  Damallsvenska Podden
  Vi är mitt i ett landslagsuppehåll, men konstaterar att det likväl hänt saker i serien. Framförallt har Häcken bytt tränare. Något som KDFF, högst inblandade i den stora fajt som fortfarande lever inför avgörandet, bevisligen inte har några intentioner att göra.
 • Manchester United stod för en av sina svagaste insatser i modern tid när Liverpool vann på Old Trafford med hela 0-5. Vi snackar osynkat presspel, förlorade dueller och en stekhet egyptier. Dessutom krossade Chelsea Norwich trots avsaknad av striker, Arsenal tvålade till Aston Villa och West Ham passerade Spurs efter Antonios avgörande.
 • Hockeystudion pumpar på och den här veckan är det Mattias ”Kolan” Karlsson som är tredjelänk till Ros och Abris. Under veckan har ”Kolan” sågat både Luleå och Örebro och får nu står till svars. På tal om Örebro har Leo Carlsson har dragit in som en virvelvind i SHL och nu hyllas 16-åringen. Det är tidigt på säsongen men redan nu börjar det bli intressant vad som händer med tränarna som sitter på utgående kontrakt, bland annat Sam Hallam och Thomas Berglund. Den allsvenska spaningen handlar mest om två lag i olika ändar av tabellen: Mora och BIK Karlskoga. Sami Lepistö är ett namn som finns ledigt för SHL-klubbarna, var hamnar den finske OS-backen? Givetvis blir det också ett lite snack om det infekterade bråket i Hockeyettan som just nu skakar svensk hockey.
 • Höjd beredskap diskuterar säkerhetspolitiken inför nästa val. Av och med Patrik Oksanen, Amanda Wollstad och Anders LIndberg
 • Det har svajat rejält kring Facebook den senaste tiden. För några veckor sen låg Facebook nere för miljontals användare. Bara dagar senare vittnade visselblåsaren Frances Haugen i den amerikanska senaten - ett vittnesmål som skakat om USA. Tidigare så har företaget anklagats för bland annat valfusk och att man sprider fake news kring både politik och pandemin. Men trots det så har Mark Zuckerberg och hans team inte gjort några större förändringar, vilket Frances Haugens vittnesmål visar. Hur mår egentligen Facebook just nu? Vad händer med jätten om de inte vidtar åtgärder? Finns det ens en framtid för Facebook? Det försöker vi reda ut i det här avsnittet av Aftonbladet Daily. Gäst: Emelie Svensson, Aftonbladets korrespondent i USA. Programledare: Jenny Ågren.

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen och Mattias Kling
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET