• Aftonbladet Story

  Här samlar vi Sveriges starkaste historier på ett och samma ställe. Grävande journalistik och aktuella dokumentärer från vår nyhetsredaktion samt fängslande dokument ur Aftonbladets arkiv.

  acast
 • Trumpageddon

  En podcast från Aftonbladet om Donald Trump, Joe Biden och det amerikanska presidentvalet. Med Jenny Ågren och Nivette Dawod.

Senaste avsnitt

 • Snart blir din matkasse dyrare

  Aftonbladet Daily
  Priset på mat väntas stiga framöver. Exakt hur mycket är svårt att säga men branschen spår en ökning på runt ett par procent. En energikris med dyrare råvarupris har sipprat ned i produktionsleden vilket gör det dyrare att framställa det vi har på tallriken. Det kostar mer att köra på åkern, så och gödsla samt tända lamporna i ladugården. Hur dyrt kan det bli att handla till middagen? Kan det leda till tomma hyllor i mataffären? Ska vi ta det lilla lugna eller börja hamstra? Det pratar vi om i Aftonbladet Daily. Gäst: Mikaela Somnell, reporter på Aftonbladet. Programledare: Amanda Hemberg Lind.
 • Vi är mitt i ett landslagsuppehåll, men konstaterar att det likväl hänt saker i serien. Framförallt har Häcken bytt tränare. Något som KDFF, högst inblandade i den stora fajt som fortfarande lever inför avgörandet, bevisligen inte har några intentioner att göra.
 • Manchester United stod för en av sina svagaste insatser i modern tid när Liverpool vann på Old Trafford med hela 0-5. Vi snackar osynkat presspel, förlorade dueller och en stekhet egyptier. Dessutom krossade Chelsea Norwich trots avsaknad av striker, Arsenal tvålade till Aston Villa och West Ham passerade Spurs efter Antonios avgörande.
 • Hockeystudion pumpar på och den här veckan är det Mattias ”Kolan” Karlsson som är tredjelänk till Ros och Abris. Under veckan har ”Kolan” sågat både Luleå och Örebro och får nu står till svars. På tal om Örebro har Leo Carlsson har dragit in som en virvelvind i SHL och nu hyllas 16-åringen. Det är tidigt på säsongen men redan nu börjar det bli intressant vad som händer med tränarna som sitter på utgående kontrakt, bland annat Sam Hallam och Thomas Berglund. Den allsvenska spaningen handlar mest om två lag i olika ändar av tabellen: Mora och BIK Karlskoga. Sami Lepistö är ett namn som finns ledigt för SHL-klubbarna, var hamnar den finske OS-backen? Givetvis blir det också ett lite snack om det infekterade bråket i Hockeyettan som just nu skakar svensk hockey.
 • Höjd beredskap diskuterar säkerhetspolitiken inför nästa val. Av och med Patrik Oksanen, Amanda Wollstad och Anders LIndberg

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning och Elin Wieslander
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET