• Plattan i mattan - Sportbladets F1-podd

  Filip Lindfors och Anna "motor-oraklet" Andersson ger dig varje vecka det senaste inom F1.

 • En varg söker sin pod

  En varg söker sin pod är en podcast om kultur med Liv Strömquist och Caroline Ringskog Ferrada-Noli.

  acast
 • Aftonbladet Krim

  En kriminaljournalistisk djupdykning i aktuella brott blandas med återbesök i gamla fall. Reporter: Anders Johansson. Producent: Marcus Ulvsand.

Senaste avsnitt

 • ”Till den här procenten är det helgens bästa spik”

  Spets & Slut
  V75-podden med Sportbladets experter Erik Pettersson, Mario Lipovac och Nina Wernbloom inför omgången på Solvalla, Elitloppslördagen.
 • Sävehof är svenska mästare på damsidan - kommer dominansen fortsätta eller kan Skuru eller något annat lag fortsätta utmana? Dessutom laddar vi inför herrarnas fjärde final i Ystad och diskuterar de många finaldomarnas vara eller inte vara. Och så rankar vi profiler från då och nu. Stockenberg drar fram en riktig doldis högst upp på sin lista.
 • Caroline är kvar i New York och har givetvis en pinfärsk rapport om vilket mode som härskar på Manhattan våren 2022. Hon har dessutom läst Svenska Dagbladet. Liv har läst om ”De l’amour” som trots sina exakt 200 år på nacken känns ganska modern, inte minst i sin syn på kvinnor. Hon har även en uppdatering från sitt förlag i Ukraina.
 • Skandalkungen Juan Carlos har återvänt till Spanien, vilket har mötts av både hurrarop och protester. Vi pratar även om prins Andrew som har hittat en strategi för att försöka komma in i värmen igen efter våldtäktsanklagelserna. Meghan Markles pappa fortsätter attackera sin dotter på sin Youtube-kanal och så reder vi ut ifall vår kung har uttalat sig politiskt i tv. Nästa vecka firar drottning Elizabeth 70 år på tronen, vad händer om drottningen inte kan vara med på det stora firandet? Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.
 • I slutet av 2021 blev Malta det första landet i Europa att legalisera cannabis för eget bruk. Tyskland är på väg med en annan variant av att släppa haschet fritt. Man vill att det ska behandlas ungefär som alkohol, det ska finnas regler för innehav och försäljning. Men i Sverige så är allt kring droger olagligt. Förutom användningen av så kallad medicinsk cannabis, det har varit lagligt sen 2011. Men trots att Sverige har haft målet att samhället ska vara fritt från narkotika, så vet vi att så ser det inte ut i verkligheten. Journalisten och författaren Johan Wicklén har skrivit boken "Vi ger oss aldrig - Så gick det till när Sverige förlorade kriget mot knarket". I boken går han bland annat igenom den svenska drogpolitiken och hur cannabis blivit en motor i många kriminella konflikter. Så, har Sverige förlorat kriget mot knarket? Hur kan det som händer utomlands komma att påverka Sverige och hur kan samtalet kring droger förändras i framtiden? Gäst: Johan Wicklén, författare och journalist på SVT. Programledare: Jenny Ågren. Kontakt: podcast@aftonbladet.se

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET