• Bank & Frändén - Football Radical

  Simon Bank och Johanna Frändén är två av Sveriges mest uppskattade och prisade sportjournalister. Varje vecka ringer de till varandra för att prata om livet, vilket i deras fall innebär fotboll, kultur och kärleken till allt som är franskt.

 • Erotiska Berättelser

  I nya säsongen av "Erotiska Berättelser" följer vi 27-åriga Ellinor under en intensiv och lustfylld sommar. Efter att hennes sambo bedragit henne bestämmer hon sig för att lämna småstaden hon växt upp i och flytta till Stockholm. Det blir inte bara en nystart i livet - utan även ett sexuellt uppvaknande där Ellinor utforskar nya sidor av sig själv. Erotiska berättelser produceras av Munck Studios för Aftonbladet och PodMe.

 • Femme plus

  En podd med fullt fokus på damfotbollen och allt som hör där till. Med Anna Rydén och gäster.

Senaste avsnitt

 • Donald Trump kommer åtalas för att tagit pengar ur sin kampanjkassa för att betala för porrstjärnan Stormy Daniels tystnad. De här pengarna betalades ut av Trumps advokat Michael Cohen under valrörelsen 2016, vilket advokaten tidigare erkänt och vittnat om i förhör. Trump är alltså misstänkt för att ha ersatt Michael Cohen för utlägget och sen bokfört det som utgift för sin kampanj. Exakt vad den förre presidenten kommer åtalas för är ännu inte känt, men det är alltså kring denna omtalade händelse som åtalet gäller. Så vad kommer hända med åtalet mot Donald Trump? Hur har reaktionerna varit från den förre presidenten och hans anhängare och Vad innebär det här för hans möjligheter att ställa upp i presidentvalet 2024? Gäst: Wolfgang Hansson, utrikespolitisk kommentator Aftonbladet. Programledare: Jenny Ågren.
 • Det får svenskarna till barrikaden, revolution om appen TikTok förbjuds i Sverige och det som ännu inte sagts om storbråket. Allt detta i Oj, vilken vecka!. Olivia J Berntsson får sällskap av Natalie Demirian och Oisín Cantwell.
 • Till helgen är det äntligen dags. För det är nämligen fotbollsallsvensk premiäromgång. Halmstads BKs mittback Andreas Johansson har spelat 400 allsvenska matcher och gör sig nu redo för en 17:e allsvensk säsong. Men vad har egentligen förändrats i vår högstaserie sedan han gjorde debut i HBK-tröjan 2002? Vad har egentligen hänt, både för honom själv och för allsvenskan som helhet, de senaste två decennierna. Vi frågar huvudpersonen själv. Gäst: Andreas Johansson, Halmstads BK Programledare: Makoto Asahara
 • Det är slutspelstider och äntligen är Hockeystudion tillbaka. I dagens avsnitt går vi igenom kvartsfinalerna, blickar framåt mot semifinalerna och vi diskuterar bland annat vilken arena som har bäst stämning, vilka spelare som varit bäst i kvartsfinalerna och så bjuds det till och med på lite skönsång.
 • V75-podden med Sportbladets experter Erik Pettersson, Mario Lipovac och Nina Wernbloom inför omgången på Åby, lördag.

Alla Aftonbladets podcasts

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Lukas Jacobson och Elvira S Barsotti
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET