• Slutelvan

  En podcast om fotboll från Aftonbladet Plus. Nytt avsnitt varje torsdag med bland annat Patrik Syk, Kalle Karlsson, Frida Fagerlund, Makoto Asahara, Babilona Khosravi, Johanna Frändén och Simon Bank.

 • Trumpageddon

  En podcast från Aftonbladet om Donald Trump, Joe Biden och det amerikanska presidentvalet. Med Jenny Ågren och Nivette Dawod.

Senaste avsnitt

 • Vem där? Magdalena Andersson, igen

  Aftonbladet Daily
  Det blev andra gången gillt för Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson när hon valdes till statsminister på måndagen. En minoritetsregering beroende av andra partiers stöd blir Sveriges styre i nio månader framåt. Hur ska regeringen få igenom sin politik? Är det inte surt att styra på någon annans budget? Fortsätter stormen eller kommer det mojna nu? Dessutom får Lena Mellin gissa vilka som landar toppositioner i nya regeringen. Gäst: Lena Mellin, Aftonbladets inrikespolitiska kommentator. Programledare: Amanda Hemberg Lind Kontakt: podcast@aftonbladet.se
 • Ralf Rangnick tar över Manchester United och givetvis tar vi en rejäl titt på tysken som många hoppas ska ta jätteklubben tillbaka till toppen. Vi tittar också tillbaka till helgens matcher där Chelsea tappade poäng i toppstriden och snökaos stoppade matchen mellan Burnley och Tottenham.
 • SHL går in i sitt intensivaste skede hittills med tre omgångar den kommande veckan, men först ska den gångna veckan analyseras av Dick Axelsson Tomas Ros och Hans Abrahamsson. Dick åkte till ett svinkallt Luleå och fick dessutom kalla handen av ståplats. I Hockeystudion berättar han mer om sin Luleåresa. Malmö åkte också till Luleå och åkte på ytterligare n förlust och det svajar allt mer runt Skånelaget. Det gör det också om Djurgården som åter kan se tillbaka på en tung vecka. Bättre går det för Oskarshamns skyttekung Patrik Karlkvist, som bara har Leksands fenomen Max Veronneua framför sig i skytteligan. Gör Frölunda rätt som väljer Lasse Johansson före Matt Tomkins till nästa säsong och hur viktigt är det egentligen med en etablerad (och dyr) förstemålvakt i SHL? I allsvenskan fortsätter Kristianstad att stapla tunga skalper, helgens dubbelseger mot HV71 är ännu ett bevis för att skåningarna är på allvar. Kan Kristanstad göra ”en Oskarshamn” och gå hela vägen till SHL?
 • I det här avsnittet pratar Erika Kits Gölevik med personliga tränaren och fysioterapeuten Elin Bjärkstedt om att komma tillbaka efter utmattning.
 • Protesterna mot vaccinationskrav och restriktioner har återvänt i takt med ökad smittspridning. Under en demonstration i Rotterdam öppnade polisen eld mot våldsamma demonstranter och flera personer fick föras till sjukhus. Protesten var en del i ett globalt upprop där även en demonstration i Stockholm ägde rum. Om rörelserna bakom vaccinationsmotståndet och hur demonstrationen i Rotterdam kunde urarta i sådan våld. Medverkande i avsnittet är Aftonbladets Martin Aagård och Henrik-Willem Hofs från nederländska NOS. Programledare och producent - Patrik Syk

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Nils Höglander och Aleksandra Wojcik
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET