• Aftonbladet Daily

  Aftonbladet Daily är Aftonbladets dagliga nyhetspodd. Varje dag fördjupar vi oss i ett aktuellt ämne, sammanfattar vad som hänt och ger en lite större bild. Nytt avsnitt måndag till fredag. Av Marcus Ulvsand, Olivia Svenson & Jenny Ågren.

  acast

Senaste avsnitt

 • 307. Kan Casemiro rädda Manchester United?

  Sillypodden
  Miljardären sir Jim Ratcliffe har annonserat att han är intresserad av att köpa Manchester United men frågan är om Glazers, trots supportrarnas protester, har något intresse av att sälja. Kanske vill de först få klart köpet av Casemiro? Eller någon av alla de övriga spelarna som de kopplats samman med. Vi pratar Bernardo Silva, Wolverhampton och Napolis nya trio.
 • ”Räkna med tilltagande smittspridning”, säger virologen Niklas Arnberg i dagens avsnitt av Aftonbladet Daily. Smittspridningen av covid-19 har varit ovanligt hög i sommar jämfört med tidigare somrar. Den stora frågan är hur coronasituationen kommer utvecklas de kommande månaderna. Vinterhalvåret har ju en tendens att göra oss besvikna i det avseendet. Trots omfattande vaccinering krävdes åtgärder för att stävja smittspridningen förra vintern. Nu pågår arbetet med att erbjuda en fjärde dos covidvaccin till den stora massan för fullt. Hur stor är sannolikheten för att vi hamnar i en vardag begränsad av restriktioner igen? Finns det smittsamma coronavarianter som lurar runt hörnet? Hur skyddade är riskgrupperna och de äldre i Sverige? Gäst: Niklas Arnberg, professor i virologi vid Umeå universitet Programledare: Ronja de Boer Kontakt: podcast@aftonbladet.se
 • Hurra! Tronspelet är tillbaka! I höst ska vi följa den nya serien "House of the dragon", en prequel till Game of Thrones. Hur var det innan allt hände i GoT? Det ska vi få se i det som kallas "drakarnas dans" - inbördeskriget i släkten Targaryen. I det här första avsnittet snackar vi om vad vi vet så här långt om HBO:s nya storsatsning. Hur många drakar handlar det om? Varför heter alla typ samma sak och vågar vi hoppas för mycket? Följ oss gärna i din poddspelare och mejla oss dina tankar på tronspelet@aftonbladet.se. Med: Jenny Ågren, Markus Larsson och Sandra Wejbro.
 • V75-podden med Sportbladets experter Erik Pettersson och Mario Lipovac inför omgången på Solvalla, onsdag.
 • Mattias Reck; proffstränare inom landsvägscykling och som jobbar med världseliten, gästar podden och delar med sig av sina bästa tips kring hur du tar din cykling till nästa nivå. Hör bl a om nya bastutrenden, hur du tränar bäst för att cykla långt och hur du kan maxa din prestation med t ex koffein. Följ också med bakom kulisserna och hör hur Mattias tränar världscyklisterna; från nyaste teknik till hjälpryttarnas viktiga roll. Och hur många cyklar har egentligen en proffscyklist? Programledare: Daniel Rytz. Del 1 av 3.

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Christoffer Glader och Jennifer Laxén
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ,ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET