• Slutelvan

  En podcast om fotboll från Aftonbladet Plus. Nytt avsnitt varje torsdag med bland annat Patrik Syk, Kalle Karlsson, Frida Fagerlund, Makoto Asahara, Babilona Khosravi, Johanna Frändén och Simon Bank.

 • Allsvenska Podden

  Robert Laul och Per Bohman i frontlinjen för Sportbladets allsvenska podcast säsongen 2019.

  acast

Senaste avsnitt

 • Rullgardin ner

  Allsvenska Podden
  AIK bjöd på ett styrkebesked när IFK Göteborg gjorde det motsatta. Malmö och Djurgården stod på högoktanig underhållning och Varberg och Stojan Lukic hade all anledning att vara arga. Precis som Örebro hade all anledning att vara frustrerade med en ny 0-3-förlust.
 • NHL-podden drar igång igen! Från och med nu blir det ett avsnitt i veckan – fram till juli 2022. I säsongens första episod kör firma Bjurman/Ekeliw en preview av Atlantic Division. Kan mästarna Tampa stå för en ”three-peat”? Kan Toronto resa sig efter ett ännu ett fiasko och lyckas i slutspel för en gångs skull? Kan heta Florida skrällvinna divisionen? Det och mycket annat diskuteras i avsnitt 341.
 • Du kanske känner igen honom - på rösten! Den ödmjuka Kalmariten Emil Svensson ringer runt till privatpersoner och har säljarsiffror som är helt otroliga. Hur blir man en duktig säljare? Och hur går det när Emil ringer och försöker sälja från studion?
 • Sverige gjorde vad de skulle men inte mycket mer i Slovakien. Blir det mer fyrverkerier mot Georgien? Anna Rydén och Petra Thorén på plats på västkusten rapporterar från samlingen. Dessutom funderar vi kring hur damallsvenskans framtid (internationellt sett) egentligen ser ut.
 • Åsiktskorridoren av och med Ulrica Schenström, Anders Lindberg och Ingvar Persson

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Emma Lindström, Sandra Christensen och Mattias Kling
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschefer: Karin Schmidt, Lotta Folcker
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET