En podcast om fotboll från Aftonbladet Plus. Nytt avsnitt varje torsdag med bland annat Patrik Syk, Kalle Karlsson, Frida Fagerlund, Makoto Asahara, Babilona Khosravi, Johanna Frändén och Simon Bank.

Lyssna
 • Aftonbladet Story

  Här samlar vi Sveriges starkaste historier på ett och samma ställe. Grävande journalistik och aktuella dokumentärer från vår nyhetsredaktion samt fängslande dokument ur Aftonbladets arkiv.

  acast
 • Stormens utveckling

  En samtidskommenterande podcast med Ola Söderholm. Återkommande gäster är Liv Strömquist och Jonatan Unge.

Senaste avsnitt

 • Liberalerna är den svaga länken mot SD

  Åsiktskorridoren
  Åsiktskorridoren med Ulrica Schenström, Anders Lindberg, Jonna Sima och Ingvar Persson
 • Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni, vill ha en borglig regering efter valet 2022. Därmed vill de lämna det samarbete de har i dag med regeringen och Centern i och med januariavtalet. Beskedet kom i fredags då Nyamko Sabuni också sa att man öppnar upp för att prata med alla partier i riksdagen, inklusive Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna. Så. Vad betyder det här beskedet för regeringen? För Liberalerna? För väljarna och för Nyamko Sabuni? Kan Liberalerna vända den nedåtgående trenden med svikande opinionssiffror och är partiet ens enigt i frågan? Det här försöker vi reda ut i det här avsnittet av Aftonbladet Daily. Gäst: Lena Mellin, inrikespolitisk kommentator Aftonbladet. Programledare: Jenny Ågren.
 • Manchester United vann rättvist derbyt efter en ny lyckad stormatchplan Ole Gunnar Solskjär. Liverpools fria fall fotsatte mot Fulham och frågor om Klopps fortsättning börjar ställas. Tottenhamsupportrarnas våta dröm med en Garreth Bale och Harry Kane i form samtidigt knockade Crystal Palace och Arsenal tappade fart mot Burnley.
 • Löven faller

  Hockeystudion
  Sparsamt med matcher i SHL den gången veckan men Hockeystudion bjuder på ett fullmatat avsnitt. Givetvis blir det fokus på den täta bottenstriden, vilka lag mår egentligen bäst respektive sämst inför de avslutande omgångarna. Men också en blick uppåt i tabellen? Hur många lag har egentligen chansen att vinna SM-guld, här har Ros och Abrahamsson olika uppfattningar. Djurgården gick i helgen ut med att Robert Ohlsson inte blir kvar som tränare. Vem ska egentligen träna Djurgården? I SDHL-slutspelet rullar favoriterna Luleå och Brynäs på, finns det något som kan hindra de båda tungviktarna från att mötas i final? Det allsvenska slutspelet o en SHL-plats närmare sig Hur mår egentligen Björklöven efter en svajig säsong och förlust med stora siffror i dubbelmötet med Modo?

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning och Sandra Wejbro
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschefer: Karin Schmidt, Lotta Folcker
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET