Aftonbladet Daily är Aftonbladets dagliga nyhetspodd. Varje dag fördjupar vi oss i ett aktuellt ämne, sammanfattar vad som hänt och ger en lite större bild. Nytt avsnitt måndag till fredag. Av Marcus Ulvsand, Olivia Svenson & Jenny Ågren.

Lyssna
 • Aftonbladet Krim

  En kriminaljournalistisk djupdykning i aktuella brott blandas med återbesök i gamla fall. Reporter: Anders Johansson. Producent: Marcus Ulvsand.

  iTunes
 • Hockeystudion

  Tomas Ros med panel pratar SHL vecka för vecka och tar upp alla ämnen som är heta just nu. Rankar fans, lag, spelare och tränare.

Senaste avsnitt

 • Kritisera Busch politik, inte vad hon har på sig

  Den ideologiska frågan
  Den ideologiska frågan möter Annika Strandhäll
 • Eurovision song contest närmar sig! Den 18:e maj tävlar Tusse för Sverige i Rotterdam i Nederländerna. Finalen äger rum den 22:a maj. Vi går igenom årets favoriter, snackisarna och Tusses chanser. Vi går också igenom hur alltihop ska genomföras, mitt under brinnande pandemi. Vi ger dig 65 minuter Eurovision-special. Med: Jenny Ågren, Tobbe Ek och Markus Larsson.
 • Det hetaste inför V75, varje vecka, med Sportbladets travexperter Erik Pettersson och Mario Lipovac. Hur blir V75-loppen körda? Vilken är bästa spiken? Vem är bästa miljondraget? Här får man som trav- och spelälskare allt på bara 15 minuter.
 • Den här veckan blir det såklart fokus på Tom Wilson-härvan och inte minst det efterföljande kaoset i New York Rangers. Dessutom snack om slutspelsracet, inför den avslutande grundserieveckan, och vilka som varit de bästa svenskarna den här säsongen – Per Bjurman delar ut Viking Award!
 • Det var i mitten av april som nyheten rullades upp - två deltagare i Paradise Hotel anklagade en annan av deltagarna för att ha förgripit sig på dom under inspelningen. Nu några veckor senare har årets säsong både pausats och sen ställts in helt och hållet, övergreppen har fått ett rättsligt efterspel och produktionsbolagen har fått ta emot massiv kritik för sitt agerande under och efter de misstänkta övergreppen. I dagens Aftonbladet Daily tänkte vi prata om det här - vad är det egentligen som hänt i Paradise Hotel, vilka rättsliga konsekvenser kan det få, och vilket ansvar har egentligen produktionsteamen för det som hänt? Och har vi som samhälle kanske vuxit ifrån den här typen av realityserier? Är det här skandalsåpornas död? Gäst i avsnittet är Linn Elmervik. Programledare: Marcus Ulvsand

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson och Ellen Norberg
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschefer: Karin Schmidt, Lotta Folcker
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET