• #Fallet

  En grävpodd från Aftonbladet. Vi granskar ett 29 år gammalt mord där en ung pojke erkände och dömdes. Reporter och programledare är Anders Johansson

  acast
 • Slutelvan

  En podcast om fotboll från Aftonbladet Plus. Nytt avsnitt varje torsdag med bland annat Patrik Syk, Kalle Karlsson, Frida Fagerlund, Makoto Asahara, Babilona Khosravi, Johanna Frändén och Simon Bank.

Senaste avsnitt

 • Avsnitt 24 - Grattis Rosengård!

  Damallsvenska Podden
  Efter Häcken hölls mållösa av AIK och Rosengård gjorde sitt i Piteå så får vi anledning att önska FC Rosengård ett stort grattis till SM-guldet. Vi går naturligtvis igenom det, men också en hel del annat när Pär Lagerström, expert från Sportbladets damallsvenska sändningar, gästar oss. Bland annat en detaljbeskrivning på Eveliina Summanens drömmål, ett farväl till Växjö och en homage till Kif Örebro.
 • Leicester gjorde sin bästa match för säsongen när de besegrade Manchester United med fyra mål mot två. För Ole Gunnars gäng blir det att ta sig i kragen när laget nu kliver in i den allra tuffaste perioden för säsongen. I Watford spelade LIverpool ut hela sitt register och körde över hemmalaget med 5-0. Chelsea hade marginalerna på sin sida mot Brentford och Tottenham plockade ner ett euforiskt Newcastle på jorden,
 • Hockeystudion är tillbaka med ett nytt laddat program, för det saknas sannerligen inte ämnen att diskutera. Peter Hollands minst sagt omilda behandling av Fredrik Styrman i torsdagens match är givetvis uppe för diskussion. Var ligger ansvaret och hur ska det bedömas? Abris och Dick har olika uppfattningar här. Leksand har gått fram som en slåttermaskin de senaste veckorna och får välförtjänta hyllningar, även från Dick Axelsson. I motsatt riktning har Djurgården och Brynäs vandrat och kanske är det någon av de här klubbarna som kommer att agera först när det gäller att sparka tränaren. Och vad händer hos tippade topplaget Färjestad som såg ut att vara på rätt väg men som nu svarat för mindre bra insatser under den gångna veckan? Hockeyallsvenskan har nått sju omgångar, går det att se några tendenser än och vilket lag kommer vara starkast till slut? Som vanligt turas Dick Axelsson och Mattias Karlsson om att ställa frågor till varandra, den här gången är det Dicks tur att svara på Kolans fråga om vem som är den bästa han spelat med och mot.
 • Allt inför helgens V75 med Sportbladets travexperter Erik Pettersson och Mario Lipovac
 • Bianca Ingrosso är i dag en av Sveriges största influencers med över 1,2 miljoner följare på Instagram. 2018 började hon driva sminkföretaget Caia cosmetics. Ett företag som snabbt blivit en kassako, med flera miljoner i omsättning.  Häromveckan blev det känt att Bianca Ingrosso verkar satsa på e-handel. I nyregistrerade företaget Ani Who AB, så återfinns hon som styrelseledamot. Så, varför är det en grej att en influencer och entreprenör som Bianca Ingrosso börjar med e-handel? Vad kan det betyda för marknaden om följarna väljer att handla hos henne istället för på klassiska handelsplatser på nätet? Hur fort skulle det gå för den här typen av e-handel att etablera sig? Gäst: Åsa Johansson, reporter på Breakit. Programledare: Jenny Ågren.

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen och Mattias Kling
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET