• Dömd Ung

    De är unga…och de begår brott. I “Dömd Ung” djupdyker vi i kända kriminalfall där unga personer varit förövare. Från otillåten tillverkning av steroider och olaglig försäljning av alkohol till misshandel och mord. Men vad fick dem att begå grova brott i så tidig ålder och vad hände med dem efteråt? "Dömd Ung" görs av Tredje Statsmakten för Aftonbladet och PodMe.

  • Aftonbladet Krim

    En kriminaljournalistisk djupdykning i aktuella brott blandas med återbesök i gamla fall. Reporter: Anders Johansson. Producent: Marcus Ulvsand.

Senaste avsnitt

  • Hon är Sveriges främsta kvinnliga olympier genom tiderna med bland annat 9 OS-guld, 50 SM-guld, Jerringpris och Bragdguld. Men för ett år sedan tog Charlotte Kalla beslutet att lägga skidorna på hyllan och lämna livet som elitidrottare. I dagens avsnitt träffar vi Charlotte Kalla vid Let's Dance inspelningslokal i Frihamnen i Stockholm för en liten pratstund. Hur har livet har sett ut seddan skidkarriären tog slut. Vem är största konkurrenten i Lets Dance? Och vad väntar i framtiden, med graviditeten och en karriär bort från skidorna?
  • Panelen listar världens suraste kändisar, Zara Larssons trend bland svenska politiker och rapporten för jordens undergång. Allt detta i ett rykande hett avsnitt av Oj, vilken vecka! Den här veckan får Olivia J Berntsson sällskap av Aftonbladets Markus Larsson och Olivia Svenson. Oj, vilken vecka! Kommer till dig varje fredag, varje vecka – och har du missat ett avsnitt finns samtliga på Aftonbladets sajt.
  • V75-podden med Sportbladets experter Mario Lipovac och Nina Wernbloom inför omgången på Solvalla, lördag.
  • Sköld och Stenquist korar redan i dag Charlotte Kalla till vinnare av Let's dance 2023. Vi ondgör oss över att Norge slår hål på vår svenska sprintglädje och presenterar Calle Halfvarssons nya fantastiska bortförklaring.
  • Sköld och Stenquist korar redan i dag Charlotte Kalla till vinnare av Let's dance 2023. Vi ondgör oss över att Norge slår hål på vår svenska sprintglädje och presenterar Calle Halfvarssons nya fantastiska bortförklaring.

Alla Aftonbladets podcasts

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Mattias Kling, Elvira S Barsotti, Tobias Johannesson
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET