• Bank & Frändén - Football Radical

    Simon Bank och Johanna Frändén är två av Sveriges mest uppskattade och prisade sportjournalister. Varje vecka ringer de till varandra för att prata om livet, vilket i deras fall innebär fotboll, kultur och kärleken till allt som är franskt.

  • Aftonbladet Fritid - CYKEL

    En podcast i tre delar för dig som brinner för cykling. Cykelfantasten Daniel Rytz går rejält på djupet kring allt det där som gör cykling så underbart tillsammans med de kunnigaste experterna. Hur tränar man bäst, hur meckar man - och tar bäst hand om - sin cykel? Och hur maxar man sin cykelupplevelse så man får ut allra mest av sitt cyklande? Sammanlagt tre fullmatade timmar cykling! En produktion av Qast för Aftonbladet och PodMe.

Senaste avsnitt

  • Grundserien i handbollsligan har nått halvvägs (lite drygt) och det är dags att sätta betyg på alla lagens första halva. Men det här är ett matigt avsnitt med mer än så: podden har varit på plats i Barcelona och Kiel, Robin listar de spelare och tränare han avskyr mest och så leker Stockenberg sportchef/talangscout/agent och plockar ut fem spelare i allsvenskan som lagen i handbollsligan borde värva. Trevlig lyssning!
  • V75-podden med Sportbladets experter Erik Pettersson, Mario Lipovac och Nina Wernbloom inför omgången på Åby, lördag.
  • Vi djupdyker i Harry och Meghans omtalade Netflixserie som haft premiär. Vi berättar allt om skandalerna och attackerna mot den brittiska kungafamiljen. Men vi kommer även ge er en rejäl dos med Nobelglamour. Nu är det dags för festernas fest! Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson. Kontakt: kungligt@aftonbladet.se
  • I veckans avsnitt oroar sig Michelle över en puritanistisk trend efter otrohetsskandalen på Good Morning America. Max benar ut konspirationsteorier om Baleciaga och Britney Spears. Är det verkligen Britney som syns i hennes kanaler eller har hennes man skaffat sig en klon? Michelle presenterar även en lång lista förklaringsmodeller till varför samhället ser ut som det gör efter hon har sett SVTs dokumentärserie "Priset vi betalar”.
  • Sköld, Stenquist och Rydén benar ut hur Emma RIbom blev vår nya supersprinter. Vi går till botten med kukskidor-gate och försöker än en gång hitta formeln bakom skidvärldens stora mysterium Calle Halfvarsson. kampanj.aftonbladet.se/skidsnack

Alla Aftonbladets podcasts

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Alexander Bönke
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET