• Plattan i mattan - Sportbladets F1-podd

  Filip Lindfors och Anna "motor-oraklet" Andersson ger dig varje vecka det senaste inom F1.

 • Dömd Ung

  De är unga…och de begår brott. I “Dömd Ung” djupdyker vi i kända kriminalfall där unga personer varit förövare. Från otillåten tillverkning av steroider och olaglig försäljning av alkohol till misshandel och mord. Men vad fick dem att begå grova brott i så tidig ålder och vad hände med dem efteråt? "Dömd Ung" görs av Tredje Statsmakten för Aftonbladet och PodMe.

 • Schlagerkoll

  Din totala guide till Melodifestivalen med analyser, nyheter och intervjuer av glittriga supertrion Tobbe Ek, Jenny Ågren och Markus Larsson.

Senaste avsnitt

 • DU döda min själ

  En varg söker sin pod
  Ringskog och Strömquist joddlar om mom shamings existens, gig ekonomi-engagemangets sorgliga slutpunkt samt sköljs över av litteratur.
 • Springsteen var 62 år och ingen trodde väl på allvar att han och E Street Band skulle kunna återskapa den eufori och urkraft från t ex 1975, 1981 eller 1985-års konserter i Sverige. Men det var precis vad som hände - och när sista tonerna ebbat ut och konserten var över stod Markus Larsson och Emil Persson (från bl a Fördomspodden) förstummade och ställde sig frågan; VAD HÄNDE?! I det här avsnittet återupplever de konserten och ser om de nu, tio år senare, kan hitta svaret på sin fråga. Vi träffar också Janne Lundahl som är lite av Springsteens hovfotograf i Skandinavien; hur blev han det? Och vad hände den där oförglömliga kvällen när han bjöd ut hela Springsteens crew på grillfest ute på en ö i den bohuslänska skärgården? Programledare: Markus Larsson Omslagsfoto: Jan M Lundahl
 • Chelsea och Marina Granovskaia går skilda vägar, Manchester United jagar fortfarande de Jong, Arsenal har siktet på Raphinha och Pep Guardiola svara på frågor om Manchester City-spelare på Barcas radar.
 • V75-podden med Sportbladets experter Erik Pettersson, Mario Lipovac och Nina Wernbloom inför omgången på Kalmartravet. söndag.
 • Olof Palme har varit mördad i fem veckor, men det märks knappt i tidningarna på Johan Pehrsons 18-årsdag. De handlar om Tjernobyl, Arja Saijonmaa och en översvämning i Malung. Hantverkarsonen Johan Pehrson från Örebro har oerhört vaga minnen av den här dagen. Men ännu är han inte intresserad av politik, utan bara av tjejer. Och politiken ska visa sig vara en perfekt plats att träffa dem på. Visst har han orsakat en del hjärtsmärta i sina dar, men han har också fått utstå en del. Trots sin långa karriär i politiken har han aldrig aspirerat på att bli partiledare, men nu är jobbet plötsligt hans och han står inför sitt livs utmaning – att rädda Liberalerna kvar i Riksdagen. Och hans kritik mot det egna partiet är inte nådig – Vi har varit för ruttna. Nu är det hans jobb att vända på det. Med: Åsa Linderborg och Bengt Ohlsson Gäst: Johan Pehrson, partiledare Liberalerna Producent: Martin Aagård

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Ellen Norberg, Frida Westergård och Rebecka Rakell
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET