Det börjar i ett oansenligt hus i Skåne. Ett hus som visar sig vara hem för flera hundra reptiler. Ormar, grodor, ödlor – och krokodiler.
Lokalen utgör basen för omfattande smuggling och handel av rödlistade och i vissa fall dödligt giftiga reptiler. I mitten av verksamheten står en internationellt ökänd reptilhandlare.
I fyra avsnitt får du följa med på en resa ner i den illegala reptilhandelns värld. En plats där unika och i vissa fall utrotningshotade djur skeppas mellan kontinenter och säljs för miljontals konor. Det är där vi tar upp jakten på Reptilmannen

Lyssna
 • Trumpageddon

  En podcast från Aftonbladet om Donald Trump, Joe Biden och det amerikanska presidentvalet. Med Jenny Ågren och Nivette Dawod.

 • Kungligt

  Jenny Alexandersson och Sara Ericsson bevakar allt som rör kungahuset till fest och till vardags. Glitter och glamour med en unik inblick bakom de kungliga kulisserna. Kungligt helt enkelt!

  acast
 • Aftonbladet Daily

  Aftonbladet Daily är Aftonbladets dagliga nyhetspodd. Varje dag fördjupar vi oss i ett aktuellt ämne, sammanfattar vad som hänt och ger en lite större bild. Nytt avsnitt måndag till fredag. Av Marcus Ulvsand, Olivia Svenson & Jenny Ågren.

Senaste avsnitt

 • Oil Firm

  Slutelvan
  Kvartsfinalerna är avklarade i eruopaspelet och vi går igenpom vinnare och förlorare och tittar framåt mot några rafflande finaler.
 • Det hetaste inför V75, varje vecka, med Sportbladets travexperter Erik Pettersson och Mario Lipovac. Hur blir V75-loppen körda? Vilken är bästa spiken? Vem är bästa miljondraget? Här får man som trav- och spelälskare allt på bara 15 minuter.
 • Hon hette Lena Wesström, var 45 år och mamma till tre barn. När hon plötsligt var försvunnen anade hennes närmaste oråd. Efter fyra dagars sökande hittades hennes kropp av en privatperson. Hon hade blivit mördad. Den man som hon haft konversation med timmarna innan försvinnandet greps och blev åtalad. Lenas DNA fanns hemma hos honom och hennes blod fanns på hans skor. Men tingsrätten ansåg att det inte var inte ställt bortom rimligt tvivel att den åtalade begått mordet och släppte mannen på fri fot. Nu har en ny rättegång inletts och i det här avsnittet av Aftonbladet Krim tittar vi närmare på fallet. Reporter: Anders Johansson Producent: Marcus Ulvsand
 • Caroline har följt reaktionerna på Khloe Kardashians oretuscherade bild och reagerar på dem. Liv har börjat lyssna på norsk metal och läsa Caitlin Moran i svensk översättning, vilket leder oss raka vägen till Freud och konstaterandet att kvinnorörelsen har kommit alldeles för kort. Sabina Spielrein, Nora Ephron, Åsa Linderborg, Greven och Dead. Extra långt avsnitt!
 • Återigen har en svart man skjutits av polisen i USA. 20-åriga Daunte Wright stoppades av polisen i Minneapolis för att hans registreringsbevis hade gått ut. Det visade sig också att Daunte Wright var efterlyst för ett mindre allvarligt brott. Det hela slutade i att polisen Kim Potter sköt Daunte Wright till döds. Sen skjutningen har det varit kaosartat i Minneapolis. Tusentals har samlats på gatorna för att demonstrera mot polisens våld. Demonstrationerna har beskrivits som ett slagfält med militär och tårgas. Inte långt ifrån händelserna i Minneapolis så pågår rättegången mot den man som dödade George Floyd för snart ett år sen. Hur kan det här få hända om och om igen i USA? Hur kommer det sig att polisen inte förändrar sitt arbete och hur kan händelsen påverka rättegången i George Floyd-fallet? Det pratar vi om i det här avsnittet av Aftonbladet Daily. Gäst: Wolfgang Hansson, utrikespolitisk kommentator Aftonbladet och Emelie Svensson, korrespondent i USA. Programledare: Jenny Ågren.

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén och Jonna Andersson
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschefer: Karin Schmidt, Lotta Folcker
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET