• Kungligt

  Jenny Alexandersson och Sara Ericsson bevakar allt som rör kungahuset till fest och till vardags. Glitter och glamour med en unik inblick bakom de kungliga kulisserna. Kungligt helt enkelt!

  acast
 • Trumpageddon

  En podcast från Aftonbladet om Donald Trump, Joe Biden och det amerikanska presidentvalet. Med Jenny Ågren och Nivette Dawod.

Senaste avsnitt

 • Revolutionskvarten: Att träna efter utmattning

  Wellness
  I det här avsnittet pratar Erika Kits Gölevik med personliga tränaren och fysioterapeuten Elin Bjärkstedt om att komma tillbaka efter utmattning.
 • Senaste avsnittet av V75-podden Spets & Slut.
 • Vi tar grepp om tränarkarusellen i handbollsligan, vi snackar om tränarna som fastnat i Finspång, vi glädjer oss åt svenska övergångar till Europas superklubbar, vi häpnar över Lugis vinröda och högljudda ”vägg” och vi (eller snarare Flinck) funderar lite över Solbergs EM-uttagning på högernio. Och så har Robin fastnat i en reservation i ett beslut från Riksidrottsnämnden… Ja, ni hör ju själva vilket stekhett avsnitt vi bjuder på denna vecka.
 • Vi måste lämna kaoset och ta siktet mot valet 2022. Så: Vem är vinnare och vem är förlorare i svensk politik just nu? My och Lena får bedöma partiernas positioner med hjälp av passande leksaksinstrument. Det här är Aftonbladets politikpodd med Lena Mellin, My Rohwedder och Soraya Hashim.
 • Sköld & Stenquist deppar över skadekaoset i Gällivare men hurrar över vår nye succéman Leo Johansson. Vi spekulerar i hur Sveriges senaste skidromans mellan Ebba Andersson och Gustaf Berglund började och tar tempen på skidskyttetruppen inför Östersundspremiären.

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Lisa Andersson, Elvira S Barsotti och Elliot Morseth Edvinsson
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET