• Otrogen!

  Det ultimata sveket. Otrohet. I den här poddserien möter vi personer med erfarenheter av otrohet som berättar sina historier - från olika perspektiv. Både de som bedragit och de som blivit bedragna. Programledare: Anna-Maria Stawreberg. Producent: Stefan Sundberg

 • En runda till

  En podd om politik från Aftonbladet. Din följeslagare i den politiska djungeln. Med Olivia Svenson, My Rohwedder och Lena Mellin.

 • Erotiska Berättelser

  I nya säsongen av "Erotiska Berättelser" följer vi 27-åriga Ellinor under en intensiv och lustfylld sommar. Efter att hennes sambo bedragit henne bestämmer hon sig för att lämna småstaden hon växt upp i och flytta till Stockholm. Det blir inte bara en nystart i livet - utan även ett sexuellt uppvaknande där Ellinor utforskar nya sidor av sig själv. Erotiska berättelser produceras av Munck Studios för Aftonbladet och PodMe.

Senaste avsnitt

 • Allsvenska podden går den här veckan igenom allt från den senaste allsvenska omgången. Daniel “Disco” Kristoffersson och Per Bohman om Zlatans avsked, toppmötet mellan Elfsborg och Djurgården, båda lagens sommarfönster och AIK:s insats som ger de svartgula hopp. Även sillyspecial med Otto Rosengren, Pontus Janssons sign on-bonus, planen för AIK:s chefsscout och mycket annat! Vill du höra hela avsnittet som är exklusivt för Aftonbaldet Plus- och PodMe-kunder. Gå in på kampanj.aftonbladet.se/allsvenskapodden så kan du signa upp för Plus i två månader för 49 kronor. Sen kan du lyssna i Aftonbladets app.
 • Allsvenska podden går den här veckan igenom allt från den senaste allsvenska omgången. Daniel “Disco” Kristoffersson och Per Bohman om Zlatans avsked, toppmötet mellan Elfsborg och Djurgården, båda lagens sommarfönster och AIK:s insats som ger de svartgula hopp. Även sillyspecial med Otto Rosengren, Pontus Janssons sign on-bonus, planen för AIK:s chefsscout och mycket annat!
 • FA-cupfinalen är spelar och säsongen är lagd till handlingarna. Nu återstår bara en sak, PLP Awards! Vi listar de bästa och värsta bråken, värvningarna, tränartillsättningarna och mycket mer. Givetvis tar vi ut säsongens lag och ställer oss frågande i vad som gick snett för Chelsea och Leicester. Tack för den här säsongen!
 • Då var det dags - Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna lägger skorna på hyllan. Ja, vi pratar naturligtvis om Zlatan Ibrahimovic som nu, efter över 20 år på världens fotbollsplaner, har spelat sin sista match. Vad har Zlatan betytt för Sverige och svensk fotboll? Hur kommer vi minnas hans karriär? Vad ska han göra nu när karriären är över och kommer vi någonsin få se en liknande spelare igen? Programledare: Jenny Ågren Gäst: Makoto Asahara
 • Zlatan Ibrahimovic lägger nu fotbollsskorna på hyllan. Efter över 20 år på världens fotbollsplaner så har Sveriges främste fotbollsspelare genom tiderna spelat sin sista match. Zlatan Ibrahimovic har betytt otroligt mycket för svensk fotboll och som förebild för tusentals, inte bara för sin skicklighet på fotbollsplanen. Vad har Zlatan betytt för Sverige, vad ska han göra nu och kommer vi någonsin se en liknande spelare i Sverige igen? Gäst: Makoto Asahara, reporter Sportbladet. Programledare: Jenny Ågren. Kontakt: podcast@aftonbladet.se

Alla Aftonbladets podcasts

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET