• Topp 1 i Sverige

  Mauri Hermundsson möter några av Sveriges bästa.

  acast
 • Bank & Frändén - Football Radical

  Simon Bank och Johanna Frändén är två av Sveriges mest uppskattade och prisade sportjournalister. Varje vecka ringer de till varandra för att prata om livet, vilket i deras fall innebär fotboll, kultur och kärleken till allt som är franskt.

Senaste avsnitt

 • 303. Chili con Carney

  Sillypodden
  Med en knapp månad kvar av fönstret har Chelsea fullt upp med allt från Marc Cucurella till båda tröttare och piggare anfallsalternativ. Kanske Frenkie de Jong också. Mitt i allt har de dessutom säkrat en Aston Villa-talang "out of the blue". Vi ger er också en sedvanlig update om Barcelonas ekonomi, Mauro Icardi och Wandas relationsstatus samt hur man uttalar (?) Charles de Ketelaere. Med: Makoto Asahara, Frida Fagerlund och Babilona Khosravi.
 • Säsongen 22/23 står för dörren och Syk, Makoto och Frida tar sitt ansvar och går igenom samtliga lag. Vilka har blivit starkare? Hur står sig nykomlingarna? Kan någon bryta big six dominans i toppen? Är detta den mest svårtippade tabellen någonsin? Alla svar får ni här!
 • Bostadspriserna faller igen. De senaste siffrorna visar att nedgången närmar sig det prisfall som syntes i samband med finanskrisen 2008, något som gjort att många funderar över vad som egentligen är på gång? Är det bostadsbubblan som spricker nu? I dagens Aftonbladet Daily pratar vi med Frida Bratt, sparekonom på Nordnet, och reder ut vad som sker på bostadsmarknaden.
 • Trots de kraftiga protesterna, varningarna och hoten från Kina landade det amerikanska representanthusets talman Nancy Pelosi i Taiwan i tisdags. ”Det här skickar ett meddelande till världen om att demokratier står enade mot gemensamma utmaningar” skrev Taiwans president Tsai Ing-wen på Twitter. Men Kinas svar på Pelosis besök lät inte vänta på sig. De har nu förbjudit import av olika varor från Taiwan, överlämnat en protest till den amerikanska ambassadören och meddelat att man kommer att hålla i flera militärövningar i området kring Taiwan de kommande dagarna. I förra veckan talade Kinas president Xi Jinping och USA:s president Joe Biden i telefon och i det samtalet varnades USA för att ”leka med elden”. Hur allvarliga konsekvenser kommer Pelosis besök i Taiwan att få? Och varför är frågan så känslig just nu? Det pratar vi om Aftonbladet Daily. Gäst: Therese Larsson Hultin, utrikesanalytiker på Svenska Dagbladet. Programledare: Olivia Svenson. Kontakt: podcast@aftonbladet.se
 • Fåtölj, Fröken Sverige, Gökboet, Fredrik Söderholm och Kropp & Själ. Clara tror nog att Malin är arg och så kanske det är.

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Nils Höglander, Paula Westerberg och Aleksandra Wojcik
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ,ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET