Ladda upp din bästa bild

Vinn Blu-ray-spelare komplett med 10 sprillans Blu-ray-filmer

1 av 3
"Jag vill med bilden förmedla glädjen som bottnar i harmoni och trygghet. Ett barns glädje över livet." Så beskriver veckans vinnare sin bild.
TEKNIK

Har du tagit ett semesterfoto som du är riktigt stolt över? Ladda upp bilden på Aftonbladet Snack.

Vad sägs om en hög bra filmer och en egen spelare i det nya kristallklara formatet Blu-ray? Då ska du ställa upp i Aftonbladet Snacks fototävling.

Enkelt att vinna

Det enda du behöver göra för att vinna är att ladda upp en bild på Aftonbladet Snack. Tävlingen pågår i fyra veckor, varje vecka utser vi en vinnare som går vidare till finalen och chansen att vinna Blu-ray-paketet. Den slutgiltiga vinnaren röstas fram av Aftonbladets läsare.

Veckans vinnare

Grattis säger vi till Johanna som veckans deltävling i kattegorin "glädjebilden" med bilden på hennes dotter "Josefine"

Tidigare vinnare

Tidigare vinnare är Agathorn som vann andra veckans deltävling i kategorin"personporträtt" med bilden på Filip. Första veckan vanns av Marcus Gustavsson i kategorin "allmänt" med bilden Brahehus

Veckans tävling: Semesterbilden

Den här veckan tävlar ni i kategorin semesterbilden. Ladda upp bilder från din favoritsemester. Gärna med en beskrivning av resmålet.Glöm inte att tagga bilden med "semesterbilden".

Så gör du för att vinna:

Viktigt! Glöm inte att du måste ha profilbild på din sida och att anmäla ditt bidrag som artikelkommentar nedan för att vinna.

FAKTA

Regler:

Snackprofilen måste vara komplett ifylld inklusive profilbild. Tävlingen pågår fram till den 15 november 2008. Varje vecka utser vi en vinnare som går vidare till finalen. Den slutgiltiga vinnaren röstas fram av Aftonbladets läsare. För tävlingen ansvarar Olle Kvarnsmyr och Lisa Olsson, Aftonbladet.se. Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren själv.

Detta får vinnaren:

1: a pris: Blu-ray-spelaren Samsung BD-P1500. Fillmerna Iron Man, Bee Movie, Shooter, Shrek 3, The Manchurian Candidate, Blades Of Glory, Cloverfield, No Country For Old Men, Transformers och Spiderwick. Alla filmer i formatet Blu- ray. Totalt vinstvärde cirka 6000 kronor.

ARTIKELN HANDLAR OM