Nu kan alla se film på Voddler

Nu kan alla se voddler utan inbjudan

TEKNIK

För att se film på sajten voddler har man tidigare behövt en inbjudan men nu slutar filmtjänsten med sina inbjudningar och öppnar upp för alla svenskar.

– Vi är verkligen glada att kunna bjuda in hela svenska folket att se gratis film på Voddler, säger Voddlers marknadschef Björn Isakson i ett pressmeddelande.

Foto: voddler

Voddler har redan 600 000 användare men eftersom 3,5 miljoner hushåll i Sverige har bredband kan nog tjänsten räkna med betydligt fler nu när den blir öppen för alla.

– Vi är verkligen glada att kunna bjuda in hela svenska folket att se gratis film på Voddler. Vår tekniska infrastruktur är nu mogen att välkomna alla 3,5 miljoner bredbandsanslutna hushåll i Sverige, säger Voddlers marknadschef Björn Isakson i ett pressmeddelande.

1600 gratisfilmer

Voddler har avtal med världens ledande filmbolag, inklusive fem av de sex stora USA-studiorna, och visar dagligen tiotusentals filmer. Totalt erbjuder Voddler i dagsläget över 2 000 titlar, såväl långfilmer som TV-serier och dokumentärer. Huvuddelen av katalogen, ca 1600 titlar, är gratis att se, med ett mindre reklamblock precis före filmen. 400 titlar är betalfilmer som kostar mellan 27 kr och 37 kr.

ARTIKELN HANDLAR OM