Mobilapplikationerna vi saknar

Finesserna vi ännu inte sett till mobilen

TEKNIK

Idag finns det en miljon och lite till av bakgrunder, ringsignaler och annat tjafs att ladda ner till sin mobil. Både Appstore och Android Market dignar av applikationer. Prylportalrn listar applikationer vi fortfarande saknar.

1. iMamma - Denna applikation skickar automatikst ett gulligt och kärleksfullt sms till mamma - Precis innan hon ringer dig och frågar varför du aldrig hör av dig. Denna applikation finns även som iLove och fungerar på samma sätt, men är anpassad för att hålla nuvarande partner glad och lycklig.

2. McNoNo - En GPS-funktion och motiveringsapplikation i ett. McNoNo känner automatiskt av när ditt blodsocker har börjat ta hissen ner till bottenvåningen och samtidigt befinner dig alldeles förnära ett snabbmatsställe. Varnar och påminner dig om att mat från gyllene måsen är just No-No.

3. JefeGPS - Ännu en GPS-applikation. Denna håller koll på chefens status och position, vilket ger dig tillräckligt mycket tid för att hinna stänga ner Facebook, World of Warcraft och den där kontaktsidan som vi inte ska prata om innan chefen uppenbarar sig vid ditt skrivbord

Läs om fler applikationer på Prylportalen

FAKTA