"Jag råkade skicka kärlekshälsningen till chefen"

Här är läsarnas pinsamma felskick

TEKNIK

Höll på och sms/telefon-flörta med en kille, låt oss kalla honom Martin. Skulle sedan sms:a en kompis o berätta alla "dumma och kärleksfulla" saker som Martin hade sagt till mig. Problemet var att jag då sände sms från Internet och råkade skicka alla sms till Martin istället för min kompis... UPS!!

En annan gång skulle jag sms:a en kille som jag flörtade lite med. Jag skrev att jag ville att han skulle komma ner till en bar där vi alla satt.

Problemet var att när jag väl sände sms:et så råkade jag skicka det till min chefs man.... Pinsamt!

---

När min mobil var på lagning så lånade jag en dag min pojkväns mobil. Jag behövde den dan ringa en kille jag inte kände så bra angående skolan. Sen var det inte mer med det.

En tid senare fick min pojkvän ett sms från killen ifråga där han undrade om jag ville ha sex. Tur att min pojkvän inte är svartsjuk utav sig, han skickade bara mitt riktiga nummer till killen :)

---

Jag (kvinna) fick i lördags ett felskickat sms från en jobbarkompis. Hon skriver gullet puss o kram m m... Och jag vet att hon är gift, det var inte tänkt till den äkta hälften. Pinsamt, har ej sagt att jag fick det. Hur talar man om något sådant?

En flitig SMS:are

---

Min pokvän befinner sig tre månader utomlands. Han skickade hem blider från resan via mail till mig med texten: "Jag vill ha sex med dig nu, jag är så sugen" ungefär. Hela släkten plus kompisarna fick detta mail!

---

Jag skulle skicka ett sms till min nya flickvän. Det jag skrev var väldigt sexigt, att jag saknade hennes nakna kropp. Men jag skickade fel så det gick till min ex-sambo.

Så hon ringde upp och var väldigt glad och såg fram emot att träffa mig. Men jag sa sanningen och hon blev inte så glad.

Pinsamt va?

Omid

---

Jag var alldeles nyförälskad - och precis som alla nyförälskade så SMS:ade jag som en galning, men han klagade på att han aldrig fick dom. Jag trodde honom inte, eftersom jag svarade direkt på hans SMS till mig. Jag kan ju påpeka att dessa SMS inte direkt var rumsrena...

Två veckor efter mitt ihärdiga SMS:ande ringer det en äldre tant till min mobil och frågar om jag möjligtvis försökt få tag på henne. Jag förstod absolut ingenting! Men när hon läste upp sitt telefonnummer för mig och jag jämförde detta med min älskades nummer så insåg jag snabbt att jag hade vänt på de sista siffrorna i mobilnumret och programmerat in det fel på min mobil! Ooops, det var pinsamt! ;-)

Ulrika

---

Råkade maila ett litet gulligt kärleks mail som skulle till min make till min chef.

Tur att vi har bra kontakt annars hade det blivit väldigt pinsamt! Han tackade bara för komplimangerna nu istället!

Efter det så undviker man att maila!

---

Jag var nyanställd på jobbet, efter ett tag så fick jag bra kontakt med en av tjejerna på en av avdelningarna. Vi blev kompisar och mejlade friskt fram och tillbaka. Efter ett tag flyttade hon och slutade sin tjänst.

En grej vi höll på med, att skicka ett svar på föregående fråga och samtidigt en ny fråga i samma mail. Frågorna skulle gärna vara lite av "känsligare" natur som hemligheter, sexliv och liknande.

Jag fick frågan; "Hur var det 1:a gången du hade sex..."

Mitt svar på detta är en dräpande historia som jag skrev ner och skickade, till vad jag trodde var hennes nya e-post. Men vår eminenta nätverkstekniker hade styrt om så att om det kom mail till hennes adress skulle dom skickas vidare till alla på den avdelningen. Detta ifall det skulle vara "kundmail".

Hennes avdelning bestod av 5 tjejer, och dom tittade lite extra på mig när dom passerade mitt kontor efter lunch kan man nog säga - alla hade fått en kopia...

Lasse

---

Min flickväns svärföräldrar bor ca 60 mil ifrån mig.

När förhållandet var ganska nytt och hon fortfarande bodde hemma så bodde vi alltså hos dem nån vecka åt gången när jag hälsade på. En kväll var jag "ute med grabbarna" på orten, och hon var hemma. Nån gång under kvällen skickade jag ett sms till henne. Låt oss säga att jag var ganska glad i hågen och inte kom ihåg att jag skickat det, än mindre VAD jag skickat.

Morgonen efter har hennes far ett ovanligt finurligt smil i köket, men först när tjejen berättar att jag skickat smset till honom istället förstår jag vad det handlar om...

OJ vad jobbigt det var resten av dagarna där...

Vi är fortfarande tillsammans. ;)

---

Gick en kurs på en högskola. Redovisningen av uppgifterna skedde via email. Skickade därför in diverse mail till läraren och väntade på resultatet. Någon dag senare fick jag ett högerotiskt, poetiskt skrivet mail där läraren beskrev vad han ville göra med mig. Samma kväll kom ett stort "ursäkta, det där skulle inte till dig som du säkert redan räknat ut" från samma lärare.

Det var jobbigt att gå till nästa föreläsning, mest för hans skull.

---

Här kommer två pinsamheter

1. När min systerson precis fått mobil smsade vi ganska mycket. Han berättade att han och hans föräldrar äntligen kommit överens om att köpa en moppe. Kul! trodde jag att jag svarade, men tryckte tydligen en gång för lite så att svaret blev Kuk! Mycket lämpligt att som moster sms:a till sin tonåriga systerson.

2. I somras råkade ett frustrerat sms till min kompis om min hopplösa svärmor hamna hos pojkvännen. Han har förvisso distans till sin mor, men är inte överförtjust i att jag delger min vänner hennes avigsidor.

---

Jag har fått ett trevligt SMS av en obekant kvinna för ett år sedan. Vi har fortfarande kontakt. Ett s.k. trevligt felskick.

TW

---

Jag hade just gjort slut med min flickvän och träffat en tjej jag kände sedan innan. Vi pratade och kom väldigt bra överens och när vi skilts åt skulle jag skicka ett SMS till henne för att tala om hur mycket jag gillade henne. Jag skrev ungefär:

"Underbara tjej, dina ögon gör mig helt galen. Skulle väldigt gärna vilja träffa dig igen och lära känna dig bättre. Det var längesen jag träffade en så söt tjej som gör mig så oerhört glad. Varma kramar.... "

Givetvis lyckades jag skicka SMS-meddelandet till mitt ex... så oerhört klantigt... jag förtjänade verkligen all skit jag fick efter det....

Daniel

---

Jag hade en dejt med en synnerligen trevlig man. Dan efter sms:ade jag och berättade vad jag gärna ville göra med honom och vad jag hade för drömmar.

Genast fick jag ett svar från en annan man jag skulle dejta ett par veckor senare. Det var han som fick messet. Han blev så glad och ville dejta mig på direkten! Det gjorde vi och detta hände 2000. Vi är gifta nu och glada över missen! Den förste trevlige mannen blev omsprungen på målsnöret, kan man säga.

Hannelie

---

Jag hade problem med en gammal arbetskollega på mitt förra jobb. Vi kom inte alls överens och jag tyckte verkligen han betedde sig illa mot mig. En dag när jag var på väg hem från jobbet och han som vanligt hade fällt onödiga kommentarer till mig på jobbet så var jag så arg att jag skrev ett sms för att få ut lite aggressivation, som var tänkt till min pojkvän. Det ljöd ungefär såhär "Fan vad dum i huvudet Emil är, jag tål honom inte, han är så ful och han tror verkligen att han är något, stackars patetiska människa".

Eftersom sms:et var så långt så blev det uppdelat i två. Den första delen, med hans namn, kom till min kille medans den andra delen med de elaka sakerna kom till kollegan! Det måste ha varit på grund av att jag skrivit om honom och på så sätt tagit fram hans namn!

Vilken tur att jag inte fick med hans namn, men såhär efteråt så har jag förstått att han visste att det handlade om honom.

Vilken soppa!

Christine

---

Jag jag skickade fel här på jobbet. Skrev till min kollega såhär.

"gnällspiken kund XX har ringt igen. Lika bra vi gör som han säger och fixar problemet, annars får han ett av sina vanliga frispel".

Istället för till min kollega gick mailet till den kunden som berördes.

Tur i oturen var att jag är systemadministratör och kunde se till att tömma det brevet ur kundens mailbox innan denne såg att det kommit.

Benke

---

Jag jobbade på ett internationellt företag, där en av cheferna var fransman. Han var hela tiden på alla tjejer och kom med inviter och försökte bjuda ut oss.

Jag hade träffat en ny kille, och vi hade tillbringat natten ihop. På morgonen SMS:ade jag från jobbet: "Jag saknar dig redan"

Tyvärr gick SMS:et till den franske chefen som stod på raden ovanför i adressboken... jag insåg misstaget på en gång, och gjorde mig oanträffbar på jobbet en hel vecka. Gissa om den slemmiga chefen jagade mig ännu mer efter den tabben....

---

För 2-år sedan så var jag otrogen mot min kille... och på nyårsafton så skulle jag skicka ett sms till min så kallade *nya* kille, men den kom aldrig fram till honom utan den kom till min killes bror... Ops.. Och det var inte ett så kallat nyårs-sms utan en värsta sexiga "sex"-meddelandet! Jag kan säga att min killes bror blev glad iaf!!! Det va såå pinsamt när han frågade mig vad jag menade med meddelande och så visade han mig den! Jag trodde jag skulle dö.

Tips: skicka aldrig meddelande när ni är fulla!

Sara

---

Jag råkade skicka ett väldigt pinsamt sms till min handledare på mitt examensarbete, som var menat till min flickvän.

Kim

---

Jag och exet gjorde slut en lördagmorgon, vi var helt överens, så allt var frid och fröjd.

På kvällen, samma lördag, träffade jag en ny kvinna och vi inledde ett förhållande... Efter några dagar ringde dock exet och ville "börja om", men jag sade som det var att "vår tid var förbi"...

Exet fortsatte dock att "försöka", bl.a. genom att skicka SMS... Efter ett tag tröttnade jag på exet och svarade på ett av SMS-en och bad henne "skärpa sig". Kort därefter skulle jag skicka ett "kärleks-SMS" till min nuvarande flickvän...

Gissa vem som fick kärleksförklaringen...

Oj, oj, oj, vad ledsen exet blev när jag förklarade för henne att det inte var menat till henne...

Oooooops! :-(

Abbe

---

Jag skulle skicka ett SMS till min fru:

"Kan inte du komma hem så att jag får busa lite med dig ikväll"

Men jag tryckte för många gånger på knappen och då hamnade det hos min bror som ligger överst i telefonboken

Johan

---

Jag hade ihop det med en kille på jobbet, utan att någon visste om det. En dag skrev han ihop ett sexigt mail till mig, där han ganska ingående beskrev vad han skulle vilja göra med mig i ett av konferensrummen på jobbet. Tyvärr missade han en bokstav i mitt namn och mailet kom därför aldrig fram till mig, utan hamnade hos postmaster, som också råkade vara vår chef. Förhållandet kom därmed fram på ett ganska pinsamt vis...

Tessan

---

Fick ett felskickat sms av en tjej för snart 2 år sedan och vi skriver fortfarande till varandra. Både sms och mail flera gånger i veckan!

---

Tjejgänget var i fjällen och jag skulle skicka ett SMS på kvällskvisten hem till min sambo.

"Heta drömmar i natt, det var du som var där. Längtar så till jag kommer hem. Vill ha dig!"

Detta skulle ha skickats till Mats men en arbetskollegas namn stod före i namnlistan... Hans flickvän läste SMS:et och hon var inte så nöjd. Tror att hon förstod att det var felskickat, men pinsamt värre!

"Drömmaren"

---

Jobbade för ett par år sedan extra för ett litet privat företag och en av cheferna på det lilla företaget var mycket irrationell och kontrollfreak. Mina vänner var kunder till företaget och en dag fick jag ett mejl till min hemdator från min väninna som beklagade sig - med all rätt - om företaget och hur de behandlats. Missnöjd med att jobba för dem, men glad att jag bestämt mig för att sluta skrev jag ett inspirerat svar till min väninna där jag bekräftade hennes åsikter om hur företaget behandlade sina kunder och sa att sanningens ord om den manipulerande bitch jag tyckte chefen var.

När jag tryckt på sändknappen och såg mejlet gå på mejlstatusen fick jag plötsligt en kallsvettsattack och tryckte på avbryt. Fick för mig att dubbelkolla mejladressen och där stod chefens namn istället för min väninnas namn!! Jag hade inte tryckt reply, utan började skriva i ett nytt mejl och hade chefens namn i huvudet, så jag måste knappat in fel namn. Till saken hör att både chefens och väninnans namn börjar på samma bokstav och e-mailprogrammet fungerar som så att namnet kommer upp automatiskt efter man knappar in de första bokstäverna.

Det var nervöst att åka till jobbet efter det, och jag tyckte att de tittade konstigt på mig. Vet inte om mejlen går igenom när man "avbryter" mitt i, eller hur det fungerar. På den tiden gick Internet över telefonlinjen. Men hur som helst sa de inget och jag tror att jag redan hade meddelat dem att jag inte skulle fortsätta jobbet. Även jag var kund till företaget och kanske det var anledningen till att de inte sa något?

---

Jag skickade ett sms till en arbetskollega om att jag ville äta upp honom från topp till tå och hur det skulle gå till... meddelandet skulle till min sambo, slutklämmen var att hans flickvän dessutom såg sms:et (som han av någon anledning inte raderat) och hon blev inte särskilt imponerad!! det blev en väldigt jobbig historia att reda ut!!

BeA

---

Skickade ett sms en gång till en tjej. Sen går det 2 månader och så ringer en kille upp till mig och säger att hans fru är skitförbannad och tror att han har en älkarinna. Ännu värre när en kille svarar, hon står där i bakgrunden och han ber mig mig prata med henne men det ville inte hon. Komiskt.

---

Jag skickade ett väldigt kärleksfullt sms till min fru trodde jag, men efter ett tag så fick jag tillbaka ett svar där det stod "jag tackar för ditt visade intresse men tyvärr så tycker jag inte om killar på det sättet, och ifall det är ett försök till att få högre lön så funkar inte det heller." Då ville jag bara lägga mig ner och dö för jag hade skickat sms:et till min chef.

Det var inte skoj att komma till jobbet dagen efter detta, fy vad jag skämdes, men han förstod att jag hade skickat fel men ändå =)

Thomas

---

Jag litade inte på min kille så min kompis sa att jag skulle ringa honom och hitta på något viktigt jag ville för att kolla om han var verkligen var hemma, eller om det lät som han hade någon där, vilket jag gjorde.

Resultatet av det sms:ade jag till min kompis så hon fick veta, men jag sms:ade till min pojkvän istället så han pratade inte med mig på några dar....

suss

---

Jag skulle på fest och skickade en fin kärlekshälsning till en tjej som jag var intresserad av, men av nån orsak skickade jag den till någon annan, jag visste inte till vem. Men då pep min kompis mobil som gick bredvid mig...

Per

---

Jag pluggade i Australien och skulle på date med en australiensare. När han hämtade mig var han helt stirrig och undrade om jag fått sms från honom för han hade råkat skicka till fel person.

Jag kollade min mobil och mycket riktigt finns där ett meddelande: ”I’m gonna f*** the Swedish chick and then I’m going to bash her”. Killens bortförklaring var att en av hans kompisar också skulle ut med en svenska samma kväll och hade skickat detta meddelande till honom, och han ville vidarebefordra det till en annan kompis.

Man kan säga att vår date fick ett abrupt slut...

Caroline

---

Nåt felskickat SMS och mail har man väl fått, men det värsta inträffade en vecka före min födelsedag för nåt år sen.

Jag blev väckt av att mobilen ringde, och när jag svarade hörde jag två små barn som sjöng "Jag må han leva", för att sedan gratta "Pappa" på födelsedagen.. Jag bad att få tala med "Mamma", och hon förstod ganska snabbt att hon slagit fel nummer innan hon lämnat luren till barnen. ;-)

Tror inte riktigt Pappan fick samma säkra och fina sång som jag fick, lite snopet.. ;-)

---

Ja, jag hade nyss träffat en söt kille som det var meningen att det skulle bli en fortsättning med. På bussresan hem så åkte jag förbi samhället där föredettingen bodde och fick impuls (+ att det var tråkigt på bussen) så jag skrev ett SMS och tryckte fel.. och sände det till nya killen...

Han blev görsur o trodde att vi hade nåt ihop fortfarande (vilket vi inte hade).

Lina

---

Efter besök hos min nya pojkvän i Holland skulle jag skicka ett SMS till min klasskompis och skämta lite. Såhär såg det ut:

"Hej, har just kommit hem från Holland. Har jävligt ont i musen..."

Tror ni att det kom till min klasskompis?

Nej, det kom till min mormor istället!

Pisamt!

Kristina