Otrohet - en lönsam affär

RELATIONER

Nu kan vänster- prasslare köpa alibi

Nu har otrohet blivit en lönsam affär.

Åtminstone för en tysk firma som säljer alibin till vänsterprasslare.

Affärerna går strålande och snart expanderar företaget utomlands.

Foto: Vattentätt alibi Vänsterprasslare kan numera köpa sig ett alibi i Tyskland. Bilden är arrangerad.

Det tyska företaget "The Perfect Alibi Agency" säljer något många otrogna män och kvinnor skulle behöva: ett vattentätt alibi.

Enligt företagets vd, Hans Schlingensief, har företaget omkring 350 kunder i månaden och affärerna går så bra att företaget nu ska etablera sig i Österrike, skriver internettidskriften Dagens PS.

"Skriven inbjudan"

- Favorittjänsten är en skriven inbjudan. Först skickar vi en inbjudan till ett affärsmöte, därefter en beskrivning av seminariet och kostnaderna, säger Schlingensief.

- När vår kunds partner tror att deras älskade har åkt till exempelvis Hamburg över helgen, kan kunden ta älskaren eller älskarinnan var helst de behagar.

Kopplas vidare

Alibit kostar cirka 600 kronor och då ingår även telefonpassning. När den bedragna partnern ringer till vad han eller hon tror är konferenshotellets receptionist kommer hon i själva verket till Perfect Alibi som slussar samtalet vidare till kundens mobiltelefon.

Det är oklart om firman har någon reservplan att ta till den dagen två partners försöker bedra varandra genom att hänvisa till identiska alibin.

Johan Taubert