”Mina barn är så stolta över sin lilla mamma!”

RELATIONER

Anna Book chattade med läsarna

Anna Book säger: Hej, nu är jag på plats. Ursäkta förseningen!

marrelunkan säger: Héj Anna!! Har du någon tid över för fritid och barn också vidare nu när du gör program som let's dance och jepordy? Jag vill bara säga att du är GRYYYM!!

Anna Book säger: Tack snälla! Jag ser till att ta mig tid, framför allt med mina barn så det fungerar bra - med en snäll man.

Ninni säger: Hej Anna! Dansar du fortfarande, tar lektioner eller så?

Anna Book säger: Hejhej! Jag dansar faktiskt med David fortfarande. Vi har jobbat konstant sen Let's dance slutade. Vi har jättemånga spelningar tillsammans. Bland annat kommer vi att dansa och sjunga i Kungsträdgården på restaurangernas dag och i slutet av juli, då Ecpat har en stor stödgala där. Kom och titta!

Matilda säger: Vilken linje gick du på gymnasiet?

Anna Book säger: Jag har bara grundskolan. Jag började faktiskt att arbeta redan när jag var 14 så det blev inte så mycket skola för mig.

Tina säger: Hej Anna! Jag tycker att du är en fantastiskt bra och positiv förebild för mina döttrar. Hur har du blivit så stark, som du verkar vara, mentalt?

Anna Book säger: Tack snälla, vad glad jag blir. Jag måste nog tacka min mamma för att hon har uppfostrat mig med att tro på mig själv, kämpa och inte ge upp när det är tufft. Dessutom tycker jag att människor borde vara lite snällare mot varandra.

Josefin säger: Hej Anna! Vad tycker barnen om att du är en "kändis"? Puss och Kram på dig=)

Anna Book säger: Puss och kram tillbaka. De är så stolta över sin lilla mamma! Men de blir också lite generade ibland, när det är mycket folk och uppmärksamhet mot mig.

berit säger: Hej Anna! Vad har du för planer framöver? Kommer du till Karlskoga något? Är kompis med din släkt här i kga. Tycker du är helt mysig... Hur är det att va kändis? Ha en skön sommar

kram...

Anna Book säger: Det blir jobb, jobb, jobb i sommar. Förhoppningsvis kommer jag till Karlskoga, eller i alla fall något ställe nära. Till jul ska jag nog göra julshow i Karlstad. Då får du komma och titta! Jag tänker inte så mycket på att jag är känd men det känns helt fantastiskt med alla vänliga människor som kommer fram till mig med fina komplimanger. Vad trevligt att umgås med några i min släkt! Krama dem så mycket från mig.

Jessica säger: Hej Anna. Jag tror att du blev tvåa i let's dance för att du alltid nästan grät och sa att det hade förändrat hela ditt liv. Jag tror det blev för mycket till slut eftersom du var favorit i början. Vad tror du?

Anna Book säger: Nej, det tror jag verkligen inte. Tror mer på att telefonlinjerna pajade, hahahaha:)! Dessutom är det aldrig fel att gråta glädjetårar. Let's dance förändrade faktiskt mitt liv. Kram!

Adam säger: Hej Anna. Kommer din bästa låt "Livin in a boy}s world" att återsläppas? Lovar att det skulle bli en hit! Den har verkligen högt hitpotential. Är dina barn musikaliska?

Anna Book säger: Tack snälla! Kanske jag kör den i min kommande krogshow. Mina barn är faktiskt väldigt musikaliska. Kramkram!

Ida säger: Hej,hur var de att resa med Emma i "Emmas Värld"? Kram...

Anna Book säger: Helt crazy! Och jättejättekul! Hon är som jag, god och glad som kexchoklad!

lisa säger: Får man veta vilken låt det är du tänker framföra på galan för att hedra Bobby?

Anna Book säger: Jag tänker framföra en barnpsalm som heter "Du vet väl om att du är värdefull" och en låt som heter "When I need you". Kom till Katarina kyrka i Stockholm kl 20.00 på måndag!

anonym säger: Hej hur gammal är du?

Anna Book säger: Jag är 35.

Gudde säger: Hej! Anna hur lång är du? du har en jättefin röst /Hej då!

Anna Book säger: Tack för komplimangen. Jag är inte så lång. Jag är 154 centimeter kort. Kramkram!

anonym säger: Vad gör du när du är ledig? Har du någon hobby??

Anna Book säger: Framför allt umgås jag med familj och vänner. Men jag älskar att resa, gå på bio och teater och det bästa av allt är när man får åka ut till hästarna, som mina vänner har, och rida i skogen.

Fanny säger: Vem är din stora idol? Du är min ;) Bra dansat i Let’s dance :D

Anna Book säger: Tack snälla du;)! jag har många idoler: Celine Dion och Barbara Streisand, för att nämna två.

hanna säger: Hej! Hur gör du för att få så fin hy?

Anna Book säger: Tackartackar! Jag gör inte så mycket. Har bra gener och rengör ansiktet noga när jag har haft mycket smink. Det enda jag använder regelbundet är en fuktgivande ansiktskräm från Dior.

Tina säger: Vem tror du vinner Melodifestivalen och när får vi se dig tävla i den igen?

Anna Book säger: Utan tvekan tar sig Carola vidare i kväll, i alla fall. Jag tror sen att det blir en hård kamp mellan Carola och Anna Vissi från Grekland. Men som vanligt kan det sluta precis hur som helst... Förhoppningsvis så får jag tävla för Sverige nästa år! Röstar du på mig då;)?

gojan säger: vilka träffar du från let,s dance?

Anna Book säger: Jag träffade och jobbade med Måns bara härom dagen. Träffar ofta Victor, Tobias Wallin, David & Malin med flera.

Nils säger: Hej Anna, vad tänkte du på när du kom på låten "ABC"?

Anna Book säger: Hejhej! Nu var det inte jag som skrev ABC, utan den låten fick jag. Men första gången jag hörde ABC föll jag för den eftersom den är så otroligt pigg och glad. Men jag kunde inte tro att jag nu, 20 år senare, fortfarande skulle sjunga den, och att den skulle bli så uppskattad.

Moderator säger: Stort tack till Anna Book och till alla som ville chatta!

Anna Book säger: Tack för alla trevliga frågor! Glöm inte bort att behandla andra såsom du själv vill bli behandlad. Med kärlek, Anna.

aftonbladet.se

ARTIKELN HANDLAR OM