Relationer

”Vi träffades inte så ofta när jag var liten – han var ju rockstjärna”

Av: 

Ludvig Forssblad

RELATIONER

Men nu umgås Anton Körberg ofta med pappa Tommy

”Vi gör allt möjligt ihop: går ut och äter och kollar konserter”, säger Anton och tar en fika med pappa Tommy.
”Vi gör allt möjligt ihop: går ut och äter och kollar konserter”, säger Anton och tar en fika med pappa Tommy.

”Jag började förstå att min pappa Tommy var känd redan när jag var liten och folk började peka efter oss. Jag har reagerade inte så mycket eftersom det alltid var så. Jag trodde att det var så för alla. När jag var riktigt liten umgicks jag med andra barn som också hade kända föräldrar, så det var liksom vi mot världen.

Tyvärr träffades inte jag och min pappa så mycket när jag var liten eftersom han var rockstjärna då. Den tiden vi fick ihop tillbringade vi ofta på äventyrsbad där jag fick hoppa från hans axlar. Det tyckte jag var roligt då. Jag skulle nog tycka det var lika roligt i dag, haha.

Visst, vissa retade mig när jag gick i skolan, men då slog jag dem på käften och så var det över med det. Det kunde vara ganska jobbigt med alla glåpord, men det var roligt att ge igen. Jag minns att jag fick en stor kille i mellanstadiet att gråta när jag gick i tvåan. Det var ett stort ögonblick.

I dag är vår relation jättebra. Vi kan prata om allt och är riktiga kompisar. Vi har jättekul tillsammans och gör allt möjligt ihop; går ut och äter, kollar konserter – det kompisar gör helt enkelt.”

Publisert: