Anneli, 38: Jag skickar bilder på mitt underliv

RELATIONER

De träffas på hotellrum, i skogsgläntor eller på barer.

- Nu finns det inga alternativ för mig att ha sex, säger Anneli, 38.

Foto: sms-sex Anneli har haft sms-sex med tillfälliga kontakter. "Men det var lite krångligt att behöva gå in på toaletten på jobbet och ta en bild", säger hon.

Hon har mörkt lockigt hår och ser bra ut. Är välformulerad och rolig. Jobbar på ett fastighetsbolag som utvecklare. Hon har alltid haft en stor sexaptit och nu är hon singel efter ett långt samboförhållande.

- Jag är nyfiken och vill leva ut mina lustar. Det ger en enorm kick att vara där ute. Jag får bekräftelse och det är jag som styr när det sker, säger Anneli.

Över 40 går bort

För drygt två år sedan debuterade hon på en sexkontaktsajt. Hon satte in en bild men maskerade ögonen. Och behöll kläderna på.

- Jag vill inte fläka ut mig på nätet. Jag tänder inte själv på nakna män som visar stånd. Det blir för porrigt.

Hon ställer tydliga krav på sina sexpartners. Över fyrtio går bort, de är för gubbiga.

- Jag vill inte att de ska fladdra omkring bland andra tjejer under tiden vi har sex. Även om det inte handlar om kärlek vill jag känna mig utvald. Och så vill jag inte ha sjukdomar.

Hon har haft sex med en handfull män via sajterna.

- En kille träffade jag bara i skogsgläntor. Det var väldigt porrigt och mycket analsex. Han ville bli penetrerad med dildo. Det skulle jag aldrig göra med någon jag är kär i, då blir det snuskigt.

"Läskigt"

Hon har också haft telefonsex och sms-sex. Några har hon skickat bilder av sitt underliv till.

- Det kändes både läskigt och upphetsande. Men det var lite krångligt att behöva gå in på toaletten på jobbet och ta en bild.

Eftersom hon är varannanveckas mamma så har hon begränsat med tid. För både kärlek och sex.

- Jag skiljer oerhört mycket på sex och kärlek. Men jag måste tända mentalt också. Önskedrömmen är att ha en kille att träffa när jag vill. Som jag känner för men inte blir kär i, säger Anneli.

Anneli heter i verkligheten något annat.

Jessica Ritzén