"Mamma fick mitt sex-sms"

RELATIONER

Läsarna berättar sina pinsammaste sexhistorier

Alla har vi dem. De pinsamma sexminnena som fortfarande får oss att rodna vid tanken.

Kanske handlar de om föräldrarna som plötsligt öppnade dörren, eller så visade det sig att den du raggade upp i går är din bordsherre idag – och ridån rasar ner.

Här berättar Aftonbladets läsare om sina pinsammaste sexmissar – och de är i gott sällskap.

Anders tänkte hångla upp sin flickvän – men fick istället tag i svärmor. Och det blev så himla pinsamt.

Huruvida det skulle vara någon tröst för Anders är väl osäkert, men faktum är att han just då, mitt i denna personliga katastrof, befann sig i väldigt gott sällskap. Det kryllar av incidenter där berömdheter blivit påkomna i ytterst generande situationer. Och till skillnad från det som Anders upplevde har dessa kändisar även haft att hantera skandalrubriker och allmänhetens moraliska indignation.

"Tråkigt att det blir så"

Tråkigt nog, enligt sexologen Malena Ivarsson:

– Så fort det avslöjas hur en av maktens män eller kvinnor har sex faller ett löjets skimmer över dem. Det är märkligt eftersom sex är fint och positivt och även kan vara vägen till en andlig upplevelse.

När man botaniserar bland sexavslöjanden i kändisvärlden utkristalliseras två läger. Å ena sidan otrohetsaffärer, exempelvis Bill Clinton och Sven-Göran Eriksson. Å andra sidan historier som väcker uppseende enbart eftersom en kändis är inblandad, exempelvis Paris Hiltons och Pamela Andersons sexvideor, som var tänka för privat bruk men blev allmängods.

– Det är inte ovanligt att man filmar eller tar kort av det här slaget, säger Malena Ivarsson. Dels för att man vill bevara ett minne, dels för att man kanske är lite exhibitionistiskt lagd och vill kunna se på filmerna tillsammans.

Förstör filmerna

– Men jag varnar alltid för att ha sådana här filmer i omlopp. Förstör dem så snart som relationen är över, och skicka aldrig något över internet. För då vet man aldrig vart det tar vägen.

Vad beträffar just dessa famösa blondiners videoblundrar kan en gemensam komponent även spåras till de läsarhistorier som skickats till Söndag. För att folk, även kändisar, har sex kan ju inte förvåna någon – men att bli påkommen mitt i akten, det är en annan femma.

– Klassikern är ju hur föräldrarna kommer hem och upptäcker sonen eller dottern i full färd med att ha sex. Det tycker många är oerhört pinsamt. Mitt råd är att kommentera det lite lättsamt så att luften går ur. Inte bara tysta ner det, säger Malena Ivarsson.

”Mamma fick mitt sex-sms”

”Jag hade haft sex med brudens bror”

”Jag grabbade tag om svärmor”

”Vi blev filmade av chefen”

Kändisarnas genanta sexmissar

Foto: Bill Clinton och Monica Lewinsky.

Ingemar Lundin