”Min kille är som ett barn”

RELATIONER

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Hej Eva!

Min kille är 26, men beter sig som en 12-åring. Han spelar mycket poker framför datorn och åker på pokerresor. Ibland är han hos sina föräldrar i flera dagar och spelar. Vi har aldrig ätit middag eller gått på bio ihop. Han lägger sig när jag går till jobbet och går upp när jag kommer hem. Om en vecka fyller jag 25, och nu har han bokat en resa – med sina killkompisar. De åker på min födelsedag. Jag godtar nästan allt. Om jag säger att jag känner mig ensam, svarar han att jag alltid gnäller. Det är som att han bara vill ha mig för att slippa vara ensam. Vi har varit ihop i två år, och jag väntar på en förändring. Men tänk om han aldrig växer upp, tänk om jag bara slösar min tid. Gör jag bäst i att lämna honom?

Niki

Vad tycker du? Borde Niki lämna pojkvännen? Mejla ditt råd till [email protected], skriv ”Till Niki” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se