Sex på första dejten är okej

RELATIONER

Så vill svenskar ha det i sängen

LONDON. Svenskarna är kåtast i Europa.

Hela 66 procent har sex på första dejten.

Och vår favoritställning är missionären.

Foto: EUROPA KARTLAGT En omfattande undersökning för brittiska tv-kanalen Virgin 1 avslöjar vilka sexvanor européer har.

Den färska undersökningen har gjorts över hela Europa för att ta reda på sexualvanorna i vår del av världen.

Britterna har störst böjelse för smisk i sängen, tyskarna använder helst sexleksaker medan endast sju procent av italienarna gillar dildos. Den omfattande undersökningen bland européer har genomförts för den brittiska tv-kanalen Virgin 1 och dokumentären ”The british suck in bed”.

Ryktet stämmer

– Britterna har ett rykte om sig att vara usla mellan lakanen och nu verkar det som att det till viss del stämmer, säger komikern Olivia Lee i Daily Star.

Tidningen skriver att svenskarna uppenbarligen är kåtast i Europa – 66 procent har samlag under första dejten. På andra plats kom italienarna, hälften hänger sig åt älskog direkt.

Populär snabbis

– Medan våra europeiska grannar verkar se sex som en lång njutning vill många av oss bara ha en snabbis på fyllan innan vi somnar, säger Olivia Lee.

Britterna toppar bara en av listorna – de är mest benägna att få smisk på rumpan.

– Det går från en extrem till en annan. Antingen pratar vi inte om sex eller så klär vi oss porrigt och utrustar oss med piskor.