Äntligen trivs jag med mig själv – då blir min sambo elak

RELATIONER

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Hej Eva,

sedan tonåren har jag varit väldigt överviktig, men för tre år sedan ändrade jag livsstil. Nu har jag nått min idealvikt och pluggar till friskvårdskonsulent. Problemet är att min sambo har blivit jätteelak. ”Vänta bara, du går snart upp allt igen” kan han säga. Det är som att han går in för att sänka mitt självförtroende. Jag fattar inte varför. Vi har varit ihop i fem år, han är 35 och jag 29. Han har alltid sagt att han älskar mig som jag är. Men tydligen bara så länge jag inte tyckte om mig själv. Nu vill en kille på utbildningen bjuda mig på restaurang och jag har tackat ja. Inte för att jag är redo att lämna min sambo, men det känns härligt att bli uppskattad. Den här killen är både snygg och trevlig att prata med. Gör jag fel som dejtar honom?

Erica

Vad tycker du? Gör Erica fel? Mejla ditt råd till [email protected], skriv ”Till Erica” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se