Linn: Så får du en sexig sommar

Publicerad:
Uppdaterad:

"Låt dig inte bindas av dina förväntningar"

Låt midsommarnatten bli startskottet för din bästa kärlekssommar.

Följ råden till singlar och par från Aftonbladets sexexpert.

- Ladda kroppen med sommarens sexuella energi, säger Linn Heed.

I det gröna Sexlivet kan må bra av nya idéer. ”Kanske sex ute i naturen” Aftonbladets sexexpert Linn Heed. Foto: Gustav Mårtensson
Foto: GUSTAV MÅRTENSSON
I det gröna Sexlivet kan må bra av nya idéer. ”Kanske sex ute i naturen” Aftonbladets sexexpert Linn Heed. Foto: Gustav Mårtensson

Prata med varandra om vilka förväntningar ni har på sommaren, kärleken och sexet. Förhoppningar och drömmar stimulerar sinnena.

I det gröna Sexlivet kan må bra av nya idéer. "Kanske sex ute i naturen" Aftonbladets sexexpert Linn Heed. Foto: Gustav Mårtensson

I dag är det midsommarafton, och förväntningarna är på topp. Det är som det ska.

- Förhoppningar och drömmar stimulerar våra sinnen och gör oss mer öppna och spontana. Men tänk på att inte satsa allt på en kväll. Sommaren är lång, säger Linn Heed.

Planera inte så noga

Öppenhet och spontanitet är nyckelorden för att lyckas med kärlek och sex i midsommar.

Linn Heeds främsta råd är att inte bestämma i detalj hur kvällen ska bli, utan ta vara på de tillfällen som bjuds och låta kvällen bli som den blir.

- Tänk inte "ikväll ska jag få honom eller henne i säng". Tänk istället "ikväll ska bli en kul kväll", säger Linn Heed.

- Då är du inte bunden av dina förväntningar utan öppen för det spontana.

Drick med måtta

Och ta det varligt med spriten. Bra sex och för mycket alkohol går inte ihop. Om drömprinsen/prinsessan fyllesnarkar när du vill gosa finns bara en sak att göra:

- Tänk på att det kommer fler dagar, säger Linn Heed.

Hon råder oss att ta vara på hela sommaren. Att ligga på en varm klippa och sola eller sitta på en uteservering och spana kan vara som ett enda långt förspel.

- Många har en sexuell peak på sommaren. Man känner kanske för att experimentera och prova något nytt, till exempel sex ute i naturen.

Anna Krook

Publicerad: