Våga testa nya ”Ikea”-sexet!

RELATIONER

Ikea möblerade våra hem - enkelt, funktionellt och skönt. Nu kan ditt sexliv bli likadant. Allt tack vare ”rakt på sak”-böckerna av sexgurun Lou Paget.

1 av 4 | Foto: ANVÄND MÖBLER! Ge matsalsstolen ett nytt användningsområde - och få fantastiskt sex. Att sitta eller stå på knä ger utmärkt kontakt mellan dig och din partner.

Hon håller ihop händerna och gör en rörelse med tungan.

Lou Paget demonstrerar helt ogenerat hur du ger din man oralsex - och får luttrade reportrar att lämna intervjurummet fnissande som tonåringar.

Hennes rakt-på-sak-böcker om sex har gjort succé i både USA och Europa. Med bilder som påminner om Ikea-instruktioner visar Lou Paget hur man bäst hetsar upp sin partner.

Själv rycker hon på axlarna åt att kallas "Amerikas sexguru".

- Jag hade aldrig förväntat mig att det skulle bli så, jag skrev dem av egen nyfikenhet, säger Lou Paget när Söndag träffar henne.

För att göra en lång historia kort så gick det till ungefär så här: Lou Paget var i 20-årsåldern, bosatt i Kanada, levde i ett kasst äktenskap och hade ett dito sexliv.

- Det fanns ingen fysisk känsla alls. Kroppen avslöjar vad munnen inte säger, konstaterar hon.

Så en dag packade Lou Paget sina väskor, satte sig i bilen och körde mot ett annat liv. Till slut hamnade hon i Los Angeles, USA.

- Jag var fast besluten att aldrig gå in i en sådan relation igen, säger hon.

Lou började sluka fakta om sex och samliv.

- Det jag ville ta reda på var: Vad är det som par gör som verkligen fungerar för dem? Jag ville få mer kunskap så att jag kunde stärka mitt eget självförtroende.

Sin "forskning" baserade hon på tjejkompisar, manliga bekanta, och framför allt en person som hette Brian. I dag finns han inte längre, men hans ord har fått nytt liv genom Lous böcker.

-Han lärde mig hur män fungerar. Eftersom han var bög blev det aldrig någon spänning mellan oss. Han visade på en sked hur man använder händerna och munnen.

Knepet, fick Lou lära sig, var en kombination av tryck, fukt och värme.

- Många kvinnor slickar lite grann men slutar efter en liten stund, eftersom de blir trötta i käkarna. Men du ska hålla på i fem minuter, inte mindre! Annars blockeras mannens nervsignaler och du får börja om från början.

Vad är de vanligaste misstagen som både män och kvinnor gör under sexakten?

- Kvinnor tror att de måste få orgasm under samlaget och män tror att de måste ge sin partner orgasm.

- Tyvärr bygger många män sina föreställningar på porrfilmer. De vill till exempel ofta höra kvinnan stöna högt. Men det kan vara svårt för kvinnan under sexakten - då ska man vara inåtvänd, koncentrerad och njuta!

Sex styrs mycket av mode - vad är trenden just nu?

-Analsex. Det fungerar för vissa, men inte för alla. Det är en onaturlig form, vi är inte skapta för det. Kvinnor generellt tycker inte om det, så det är viktigt att inte förutsätta att ens partner vill testa det.

Fotnot:

Sara Milstead