Familjerelationer

Nu visas åttlingarna upp för världen

Av: 

Susanna Vidlund

RELATIONER

Nu söker mamma Nadya Suleman tv-kontrakt och sponsoravtal

ÅTTLINGAR Övre raden från vänster: Isaiah, Noah, Nariyah och Makai. Undre raden från vänster: Jonah, Jeremiah, Maliyah och Josiah. Foto: AP

ÅTTLINGAR Övre raden från vänster: Isaiah, Noah, Nariyah och Makai. Undre raden från vänster: Jonah, Jeremiah, Maliyah och Josiah. Foto: AP

Nadya Suleman skapade stora rubriker när hon nyligen födde åttlingar.

Nu visar hon för första gången upp sina små underverk för världen.

33-åriga ensamstående Nadya Suleman är stolt över småttingarna. Hon hade sedan tidigare sex barn men ville ändå ha fler. I flera år försökte hon bli gravid innan hon lyckades efter att ha genomgått en fertilitetsbehandling.

– Jag höll på i ungefär sju år och försökte, med artificiell insemination, med mediciner. Och allt misslyckades. Och sen den första implantationen av ett embryo på den där kliniken – det lyckades. Och sen fortsatte jag bara, har Nadya Suleman tidigare sagt till NBC.

Vårdas på sjukhus

Sex pojkar och två flickor blev resultatet av behandlingen.

– Så här i efterhand är jag osäker på om jag verkligen ville ha så många barn, men vid tillfället var jag så fokuserad och fixerad vid att skaffa många barn att jag bara fortsatte försöka, säger hon till Sky News.

Nadya Suleman och hennes åttllingar vårdas fortfarande på ett sjukhus i Los Angeles. Under tiden tar mormor Angela Suleman, 69, hand om de övriga sex barnen.

– När hon kommer hem från BB sticker jag, har Angela Suleman sagt.

Det är oklart hur Nadya Suleman planerar att försörja alla sina små barn, men enligt uppgifter i medierna söker hon tv-kontrakt och sponsoravtal.

Myndigheter i Kalifornien ska undersöka om något fel begicks i samband med den vård och behandling Nadya Suleman fick. Själv försvarar hon sin läkare och hävdar att inga fel har begåtts.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Familjerelationer