Jessica gifter sig – med sin lärare

RELATIONER

Hon är 16 – han är
34 år äldre

Jessica Anderson, 16, skolkade aldrig från lektionerna i religionskunskap.

Det har sin förklaring.

Nu ska hon gifta sig med läraren Clive Richards, 50.

Foto: Mark Sutherland/SWNS
HENNES FAMILJ FLYR FÄLTET. Studenten Jessica Anderson, 16, ska gifta sig med sin forne lärare Clive Richards, 50, så fort hon har blivit myndig. Familjen till den blivande bruden är upprörd över parets kärlek – och vill flytta från stan.

Bröllopsklockorna ringer i september 2009, då Jessica har hunnit fylla 18 år. Trots den stora åldersskillnaden har paret valt att inte smyga med sin kärlek.

Ryktas om bebis

Omgivningen har däremot tisslat och tasslat.

– Det har florerat rykten som säger att ”Jess” är gravid, men det är inte sant. Däremot stämmer det att vi ska gifta oss, säger Clive Richards till Daily Telegraph.

Paret, som träffades på Mounts Bay School i brittiska Penzance, bor sedan ett halvår tillsammans i Goldsithney. Clive Richards exfru Julia, och parets två söner, lämnade huset tre dagar innan Jessica Anderson flyttade in.

Flickans mor, Frances Hichens, bor i samma by med sin make och Jessicas 13-årige lillebror. Deras hus är nu till salu. De vill bort från Goldsithney.

Via ett mejl berättade Jessica att hon hade bosatt sig hos sin före detta lärare.

– Vi förstår fortfarande inte hur det här har gått till. Hon är så söt. Vi gråter hela tiden. Jag vet inte vad de har för framtidsplaner, säger Frances Hichens.

”Jag har egen vilja”

Jessica Anderson ångrar dock inte att hon har sagt ja till att bli fru Richard.

– Jag blir besviken på alla som tror att jag har blivit hjärntvättad. Jag är en individ med egen vilja. Det här är vad jag vill göra, säger hon till Daily Telegraph.

Stefan Holm