Relationer

CG, var glad att din dotter hittat kärleken!

Av: 

Malin Wollin

Malin Wollin.
Malin Wollin.

RELATIONER

Normala föräldrar vill bara att deras barn ska få uppleva kärlek, att de ska hitta en människa som älskar dem för den de är. Att de känner en tillhörighet och att ingen krossar deras hjärta. Jag skulle gå genom eld och kolera för att mina barn inte ska bli svikna. Jag vågar inte tänka på hur man klarar av att se sitt barn stå utanför och bara uppleva obesvarad kärlek.

Kungen tycker det är jobbigt att Daniel har ett gym. Haldusingen då. Sickena problem du har CG. Många unga människor hittar aldrig kärlek. Många unga är ensamma, känner sig fula och oviktiga. Din dotter hittade en jättefin kille för SJU ÅR SEDAN.

Det finns pappor vars döttrar kommer hem med ett 150 kilos fläskberg som äter taggtråd till frukost och som just muckat efter femton år för utdraget mord på farmor. Då biter man ihop och hoppas att hon vet vad hon gör. Man är glad för att hon är lycklig med sin tatuerade ex-förbrytare. Det är så föräldrar gör.

Allt som händer från nu och fram till bröllopet kommer bli en påminnelse om att kungariket var då och nu är det nu. Det är så mycket frågor jag vill ställa till kungen. Vad händer om Victoria blir med barn innan bröllopet? Måste hon göra abort då?

Den här förlovningen konkretiserar vad som är problemet med monarkin.

Monarkin är samhällets inflammerade blindtarm. Den ska opereras bort så att människorna i slottet släpps fria att leva livet så om livet ska levas. Fritt, tillåtande, förlåtande och följandes sitt hjärta.

Bara kärlek som vi väljer, ingen kung som ingen valt.

Publisert: