Mejla

Malin Wollin

”Änglar gråter inte för den som vill A-skatta sexsäljet”

Publicerad:
Uppdaterad:

Malin Wollin: Vi ska stifta lagar som värnar de utsatta

Änglar, finns de?

Ja, det gör de.

Änglar, behövs de?

Ja, det gör de.

Jag tycker att de som anser att prostitution är kvinnans val kan frysa dödköttet av sig en kväll i november och servera ­nyponsoppa till de som befinner sig så långt ner på samhällets botten att de inte ens syns under bråte och slam.

På en förmodat påhittad blogg läser jag en förmodat icke­autentisk prostituerads historia. Överklasshora är hon (han?) tydligen. Om ni trodde att kvinnorna på Malmskillnadsgatan hade det svårt så lyssna på detta:

Överklasshoran tycker att skatten på kondomer är för hög.

Överklasshoran tycker att det är jobbigt med kaffemage på ­måndagen eftersom det är hennes anala dag.

Vi lever i en konstruerad konstruktion av konstruktioner. Ibland undrar jag om någonting finns på riktigt eller om hela vår existens är ett hopplock av youtubeklipp, PR-jippon och fejkade bloggar.

Kanske driver överklasshoran med oss. Eller tycker hon att det är viktigt att kondomer är billigare så att horor som hon själv, rena horor utan hiv, blåmärken och mun som en NHL-spelare, får en drägligare tillvaro. Hon, likt många andra, tycker att sexköpslagen är ett otyg.

Allt oftare hör jag ”argument” som handlar om att sexköpare är vanliga män med vanliga jobb och vanliga familjer.

Så om sexköparen är normal så är företeelsen normal? Att om bara tillräckligt många normala människor samlas och gör något onormalt så blir det per automatik normalt? Då ska jag tillämpa denna normaliseringsprocess nästa gång jag träffas med mina skattebetalande vänner och kastar kattungar mot en vägg. Det är kul!

Ser jag UT som en person som är intresserad av vem som köper sex? Skulle det få mig att ändra uppfattning? Jaha, män som sopsorterar och kan sina barns sista fyra siffror köper också horor, naaaaw.

Jag bryr mig inte om huruvida det finns två tre fyra fem horor i Sverige som är prydliga och skattar och amorterar på sin bostadsrätt.

Vi ska stifta lagar som värnar de utsatta. De lyckliga hororna får fortsätta sin verksamhet i det fördolda, jag kommer aldrig sörja att deras sysselsättning inte blir rumsren.

Änglar, finns de?

Ja.

Änglar, gråter de för den som vill A-skatta sitt sexsälj?

Nej.

Nej, det gör de inte.

Ängeln ser till den som liten är, som sliten är.

Ängeln vill att ingen kvinna ska hänfalla åt sexförsäljning.

1 av 2
Barack Obama.

Wollins:

Wärsta:

OJ! som Obama skakade i sina boots när Reinfeldt & Bildt stämde in i Europakören om att avlyssneriet är ett ovett. Nej, visst ja, det gjorde de ju inte.

Wow:

Se Jeremy Paxmans intervju med Russell Brand på youtube. Intervjun som sådan är bedrövlig men ju sämre journalistik Paxman utövar desto bättre blir Brand. ­Fantastiskt.

Av: Malin Wollin

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN