Teknikbrudar, modefeminister och tonårsmorsor

Tio bra kvinnliga bloggare

Helt subjektivt listar Aftonbladets communityredaktör, Olle Kvarnsmyr tio bra kvinnliga bloggare.

Lilla Gumman

Teknikbrudar

Enligt gummorna själva är det Sveriges första teknikblogg för tjejer med teknik och prylar som passion.
Lilla Gumman

Hanna Fridén

Stilelitistisk modefeminist

Egofixerad blogg som innehåller vardagsbetraktelser, fylla och politik. Kryddat med mode, stil, konst, kultur och mediasnack.
Hanna Fridén

Tonårsmorsa

Den som tvättar flest klädhögar när hon dör vinner

Vid en första anblick ser tonårsmorsans blogg ut som vilken blogg som helst. Men vinnare av Stora bloggpriset 2008 i kategori vardag har något som lockar tusentals läsare varje dag. Besök tonårsmorsan själv för att ta reda på vad.
Tonårsmorsa

Mymlan

Koll

Grymt uppkopplad kvinna med koll på webben. Förutom att sköta Aftonbladets Bloggvärldsblogg har hon bloggen The real mymlan samt mikrobloggar på Twitter , och Bloggy
The real mymlan
Bloggvärldsbloggen

Blondinbella

Superstar

Man kan ha vilka åsikter som helst om den käcka MUF-ledamoten, modebloggare och studenten Isabella Löwengrip men faktum är att hennes blogg är större än vissa morgontidningars nätupplagor.
Blondinbella

Linna Johansson

Privat men inte personligt

Favorit just nu. Linna är en skribent som bland annat skriver om graviditet, trettioårskris och Stockholm. Linna är enligt henne själv inspirerad av bland annat Phoebe Gloeckners serier, Lars Noréns dagbok och Blondinbellas blogg.
Linna johansson

Meral Tasbas

Baren 2.0

Kaxiga Meral från dokusåpan Baren är tillbaka. Fast denna gång i bloggform. Och med inlägg som: ”Mitt liv är perfekt. Jag är snygg. Jag är trettio och och i dag firar jag inte bara min födelsedag utan tio år som dokusåpaartist.” verkar hon reta många och få fler besökare till sin blogg.
Meral Tasbas

Jenny Östergren

Morgonsoffa

Jenny Östergren bloggar om livet som programledare i TV4:s nyhetsmorgon och livet som trebarnsmamma. Av bloggen får man intrycket av att Jenny är precis lika trevlig som TV4:s morgonsoffa. Att läsa Jennys blogg är som att sova över i hennes soffa och vaggas av trevligheter hela natten.
Jenny Östergren

Annika Marklund

Coolast

Bara för man är megaförfattaren Liza Marklunds dotter behöver man inte kunna skriva. Men skriva kan Annika. Och cool är hon också. Annika är 25 år, journalist och modell med författarambitioner.
Annika Marklund

Husmusen

Inredningsmästare

För alla er som går igång på detaljstudier av maskroslampor, moderna gungstolar eller tuftade mattor. Husmusen vann inredningskategorin i Stora bloggpriset 2008.
Husmusen

Tipsa

Vilka bloggar gillar du? Ge oss dina bästa bloggtips i kommentarsfältet nedan.

Publisert: