Coachen: Här är tre tips som väcker kärleken

RELATIONER

Marie Hagberg listar sina bästa dejtingtips – för par som redan är tillsammans

Dejtingcoachen och författaren Marie Hagberg listar sina bästa dejtingtips för par som redan är tillsammans men som vill hetta upp relationen.

Foto: Marie Hagberg.

1) Överraska med spänning

Budget: Styr upp en överraskningspicknick för bara er två. Lämna en lapp på köksbordet eller skicka ett sms med instruktioner om alla detaljer. Stäm möte på en äng, en klippa vid havet eller varför inte högst upp på ett utsiktsberg och duka upp en måltid på rutig duk med vindskyddade ljuslyktor.

Lyx: Arrangera en överraskningsresa till en plats ni båda tycker om eller alltid velat besöka. Låt destinationen vara hemlig men ring din partners chef och ansök om ledigt och packa väskorna själv.

2) Fly ut på landet

Budget: Låna en kompis landställe och njut av en lugn och avkopplande helg i naturen där ni bara sysselsätter varandra. Promenera i skogen, laga mat ihop och njut av varandras sällskap i skenet av levande ljus.

Lyx: Hyr ett rum på en herrgård och njut av service i toppklass och trerättersmiddagar. Kanske arrangerar herrgården en spökvandring, en vinprovning eller en golfrunda som ni kan hänga med på?

3) Skäm bort varandra

Budget: Skapa ditt eget hemma-spa i badrummet. Tappa upp ett varmt skumbad och tänd levande ljus. Skrubba varandra och avsluta med en mjuk massage och var sitt glas bubbelvin.

Lyx: Ta in på ett exklusivt spa och koppla av tillsammans. Inled dagen med en parmassage eller varför inte ett kurbad i ett kar för två. Övernatta i ett vackert utsmyckat rum och njut av att komma bort från vardagen och bara vara ni.