Relationer

Lindsay vägrar vågen

Av: 

Annica Lundbäck

RELATIONER

Stjärnan är trött på det trådsmala idealet

Lindsay Lohan, 22, ratar badrumsvågen.

– Jag är rätt nöjd med min kropp, säger hon till Ok magazine.

Lindsay Lohan är trött på Hollywoods trådsmala ideal och berättar att hon har kul och äter vad hon vill.
Lindsay Lohan är trött på Hollywoods trådsmala ideal och berättar att hon har kul och äter vad hon vill.

De unga stjärnskotten som vägrar ge efter för Hollywoods trådsmala ideal blir allt fler. En efter en hävdar bestämt att de trivs som de är och skäms inte för att visa upp sina kurvor.

Senast ut är skådespelerskan Lindsay Lohan. I en intervju med brittiska utgåvan av Ok magazine berättar hon att hon inte vill att vikten ska dominera hennes liv.

– Jag tror inte på att väga mig eller kolla hur lång jag är. Jag tränar inte särskilt mycket, jag har kul och äter vad jag vill, säger Lindsay.

Vill vara längre

Helt utan komplex är hon ändå inte. Stjärnan medger att hon gärna skulle varit lite längre och haft snyggare ben, men är samtidigt våldsamt trött på att få sin mentala hälsa bedömd utifrån hur hon ser ut:

– Om jag klär ner mig och ser lite slafsig ut någon gång tror folk alltid att det är något fel, säger hon.

Kanske syftar hon på den senaste tidens turbulens kring familjen Lohan. Nyligen avslöjade hennes pappa, Michael, att Lindsay har en halvsyster som hon aldrig träffat.

Systern är 13 år

Flickan, som i dag är 13 år, är resultatet av en romans mellan Michael Lohan och en kvinna han träffade 1995, då han och Lindsays mamma tillfälligt hade separerat. Han hävdar att han först fick höra talas om hennes existens för tre år sedan. Enligt flickans mamma har han talat med henne i telefon, men aldrig träffat henne eller betalat något underhåll.

– Det är dags att Michael tar sitt ansvar, säger mamman till Ok magazine.

Publisert: