Mejla

Malin Wollin

”Tydligen flyger könsorganen i luften när de diskuterar”

RELATIONER

Så exotiskt att önska att någon fick lite penis! Att spekulera i att någon skulle behöva lite stock trodde jag var en utdöd konstform. Men i Italien lever den och har hälsan. Tydligen.

Jag har tyvärr aldrig haft tillfälle att besöka detta vackra land men kan nu inte sluta fantisera om hur det ser ut i vardagen där detta temperamentsfulla och härligt förbannade folk lever.

Jag föreställer mig hur man står i kön till kassan och diskuterar med biträdet huruvida mozzarellan är på extrapris eller inte.

”Den kostar två euro och så är det med det” säger kanske kassörskan (fast på italienska).

”Men vafan, den låg ju vid en röd skylt! Alltså du skulle nog må lite bättre om du fick dig en rejäl omgång på åderpålen” svarar mannen varpå ingen reagerar, för så här fungerar det i Italien.

Vi svenskar är så hämmade och känslomässigt störda så vi förstår inte att känsloyttringar med inslag av diverse penetrationsrekommendationer är väldigt vanligt i sydeuropa. Vi borde verkligen släppa loss lite.

Man har ju förstått att italienarna pratar väldigt högt och tamtadam! och slår ut med armarna men jag trodde att de mest sa Vaffanculo och sådana saker. Tydligen flyger könsorganen i luften när de diskuterar.

Jag hoppas få anledning att åka dit och se detta på nära håll.

Risken är dock att det bara finns en könsönskare i Italien och att han heter Thomas Salme.

Aftonbladets bloggar

Av: 

Malin Wollin

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Malin Wollin