Gymmet – den perfekta platsen att hitta kärleken

RELATIONER

Tydlig trend i kändisvärlden

Har du svårt att hitta en partner?

Bli personlig tränare.

– Jag har haft sex med dussintals kvinnor, säger den engelske instruktören Tony Maxwell.

Foto: Hittade sin tränare Victoria behöver inte vara orolig. Hon kan lita på sin personlige tränare och fästman, Daniel Westling, försäkrar en vän. Den engelske instruktören Tony Maxwell avslöjar att personlig tränare är det perfekta jobbet om man vill hitta en partner.

Men Victoria kan sova lugnt, trots tränare till pojkvän...

Kanske skryter Maxwell – men trenden är tydlig åtminstone i kändisvärlden.

Bra plats för flirt

Gymmet är en utmärkt plats för flirt, och en personlig tränare är lätt att bli förälskad i.

Kronprinsessan Victoria och hennes pojkvän Daniel Westling träffades när han var hennes personlige tränare på det exklusiva gymet Master Training i Stockholm. Så småningom växte kärleken som gjorde dem till ett par.

Hollywoodstjärnan Demi Moore hade ett tre år långt förhållande med sin tränare Oliver Whitcomb, efter att hon hade gjort slut med Bruce Willis.

Får damer på fall

Skådespelaren Daniel Day-Lewis, Madonna och olympiska simmarstjärnan Sharron Davies är andra exempel på kända människor som inlett förhållanden med sina tränare.

Om man får tro Daniel Westlings engelske kollega Tony Maxwell, 30, så tänder det hela tiden – enligt honom är det lätt att få damer att falla på gymmet.

I den engelska tidningen Daily Mirror berättar han om alla erövringar.

Mycket intimitet

– När kvinnor kontaktar mig beror det oftast på att de är missnöjda med sin kropp och vill förbättra den. Jag finns där för att få dem i form och samtidigt bygga upp deras självförtroende. Det innebär att det blir en hel del intimitet, säger han.

I Tony Maxwells fall har jobbet inneburit att han ofta får tillfälliga sexuella relationer:

– Jag är deras tränare, vän och för många också deras sexuella fantasi, säger han.

Kronprinsessan Victoria har dock ingen anledning att oroa sig, enligt kunderna på Daniel Westlings Master Training som Aftonbladet talat med.

– Daniel är bara den populäraste instruktören på gymet. Daniel tar sig tid för sina klienter och gör upp ett långsiktigt schema för hur hans kunder på ett bra och effektivt sätt ska kunna bygga upp sin kropp, säger en av hans kunder.

Fler kändisar som tränat till sig en partner

Daniel Day Lewis

Madonna

Daniel Nyhlén