Därför sålde jag min oskuld på nätet

Rosie Reids egna berättelse

ingen oskuld. Trots att Rosie Reid hade flickvän bestämde hon sig för att sälja sin oskuld till en man. Hon såg ingen annan utväg att kunna finansiera sina studier.

Jag var skuldsatt över öronen när jag bestämde mig för att försöka sälja min oskuld.

- Jag stirrade skräckslaget på mitt bankkonto. Mina studieskulder rusade i höjden trots att jag jobbade på två olika barer.

Jag visste inte hur jag skulle kunna tjäna mer pengar. Vid utbildningens slut skulle min skuld vara 15 000 pund (cirka 200 000 svenska kronor).

Jag studerade sociologi och socialpolitik vid Bristols universitet, och mina föräldrar hade gjort klart att jag - trots att de tjänade bra som läkare respektive sjuksköterska - fick klara mig själv ekonomiskt.

Trots att jag var 18 år var jag fortfarande oskuld, eftersom jag ända sedan jag var 15 hade vetat att jag var lesbisk. Jag hade en flickvän, Jess.

Det var Jess

som för första gången kom på idén hur jag skulle kunna tjäna mycket pengar - fort.

- Jag kan inte göra det, skrek jag.

Men ju mer hon pratade, desto vettigare lät det.

- Jag skulle inte betrakta det som otrohet, försäkrade hon mig.

Nästa dag satte vi in en annons på en nätsajt. "18 år gammal universitetsstudent säljer sin oskuld. Den är inte förlorad, på grund av homosexualitet. Foto finns vid förfrågan."

E-breven vällde in.

Många av männen var knäppgökar, men andra verkade rätt normala. Och en del av mig var faktiskt stolt över att så många män ville betala för att ligga med mig. Sammanlagt fick jag in 2 000 bud. Fem "möjliga" pratade jag med på telefon.

En var Tom. Han var 44 år, lät riktigt trevlig och var uppriktigt bekymrad över mina känslor. Han verkade vilja hjälpa till och var inte bara ute efter sex.

Tom hade varit gift och hade två barn, men hade aldrig legat med en oskuld förut, därför ville han veta hur det kändes. Han skickade foton på sig och lovade att betala 8 400 pund (cirka 110 000 svenska kronor).

Mina föräldrar var förfärade, men var tvungna att acceptera mitt beslut.

Jess och jag

reste till London och tog in på ett hotellrum för en natt. Vi skulle möta Tom på en bar i närheten. Jag var verkligen nervös.

På baren kände jag genast igen honom från fotona. Vi snackade en stund för att lära känna varandra. Så frågade han och bara vi två kunde gå och äta middag, utan Jess.

- Gå du. Jag älskar dig ändå, sa hon.

Tom och jag åt på en thairestaurang. Efteråt gick vi tillbaka till hotellrummet. Jag frös. Tom lade armen om mig.

- Är du säker på det här?

Jag nickade. Jag var säker. Jag var tvungen.

Vi gav varandra massage, men jag kunde inte slappna av. Sedan började han röra mina bröst och kyssa mig.

När han trängde in i mig gjorde det inte ont, men det var obehagligt. Jag kände mig alldeles förlamad. Intimiteten kändes så fel. Jag ville vara med Jess, inte honom.

Så fort morgonen kom sprang jag hem till Jess, kröp in i hennes famn och grät i timmar. Jag kände mig så smutsig.

Trots det ångrar jag inte för ett ögonblick det jag gjorde. När jag slutar vid universitetet kommer jag att vara i stort sett skuldfri. Och ser fram emot ett fantastiskt liv med kvinnan jag älskar."

Fler killar än tjejer har sålt sin kropp

Rosie Reid, 18, hade skulder upp över öronen. För att få pengar sålde hon sin kropp. Även svenska tonårstjejer säljer sex på nätet - och tror att de har kontroll. - Men det kommer ikapp dem, förr eller senare, säger Lisen Lindström på Prostitutionscentrum. Aftonbladet har granskat den nya, unga sexhandeln.

Text: Sally Windsor och Emma Hawkes i tidningen More/Planet Syndication , Översättning och bearbetning: Sofia Wadensjö Karén (sofia.wadensjo@aftonbladet.se