Utsparkad och ersatt. Kan det bli vi två igen?

RELATIONER

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Hej Eva,

Förra helgen blev jag utsparkad av min flickvän. Vi är båda 30 och har varit ihop i tre år. Hon tyckte att vi hade blivit mer som kompisar än ett par. Vi slutade ha sex för flera månader sedan, vilket nog mest var mitt fel. Jag kände att det var jobbigt när hon närmade sig och ville gosa, så jag stötte bort henne. Nu sitter jag här ensam i min kompis lägenhet och är jätteledsen. Jag har insett vilken skit jag har varit. Till saken hör att hon har träffat en annan. Jag tror att hon gjorde det innan vi separerade. Min undran är: ska jag kämpa för att få tillbaka henne? Och hur länge kommer jag att vara ledsen, tror du, i det fall det aldrig blir vi igen?

Morgan

Vad tycker du? Ska Morgan kämpa för relationen? Mejla ditt råd till [email protected], skriv ”Till Morgan” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se