Vågens bästa månad i år

RELATIONER

Kärlekshoroskop för oktober

Väduren

Oktober blir en sexig och spännande månad. Du är ovanligt impulsiv och du vågar släppa fram dina inre tankar och behov. Det kan ställa till med en del kärlekstrassel och svartsjuka men det ger dig också en passionerad och het månad. Dina vänner får finna sig i att du inte hinner med dem, för kärleken kommer att stjäla all din lediga tid och det mesta av din energi. För dig som söker en partner kan det mycket väl handla om en relation som utvecklas blixtsnabbt. Högt tempo.

Bästa chansen: Våg, Skorpion

Bästa stället: I naturen

Bästa datumen: 6-7/10

Oxen

Sista veckan blir ganska het men under större delen av oktober är du upptagen av andra saker, och kärleken får helt enkelt vänta. Just nu satsar du hellre på nöjen, resor, nya aktiviteter, nya vänner. Du känner att du behöver få in nya intryck och utmaningar i ditt liv och du tar för dig av de möjligheter som erbjuds. Detta gör dig ganska svårflirtad, den som vill fånga ditt intresse måste hitta exakt rätt ton och dessutom vara underhållande. En väldigt händelserik månad väntar.

Bästa chansen: Våg, Skorpion.

Bästa stället: På jobbet.

Bästa datumen: 8-9/10.

Tvillingarna

Det här är en utmärkt månad för att fylla kärlekslivet med ny energi och glöd. Har du en partner gäller det att ni hittar en lekfull attityd som ni båda trivs med, och att ni vågar satsa tid och idéer på kärleken. Låt fantasin spela och utnyttja de mörka oktobernätterna så får hela den kommande mörka årstiden mera glöd. För dig som är singel blir detta en möjligheternas månad. Det blir dock svårt för dig att välja, minst två alternativ kommer att verka lika lockande.

Bästa chansen: Skorpion.

Bästa stället: På fest

Bästa datumen: 10-11/10.

Kräftan

Oktober blir en riktigt rolig månad men just kärlekslivet fungerar dåligt. Andra relationer kommer i vägen. Dels satsar du mycket på nöjen och omväxling, dels finns det en del familjebekymmer och annat som stjäl den tid du får över. Romantiken kommer helt enkelt i kläm och när du skall ägna dig åt den känner du dig mest stressad och allt annat än upplagd. Försök inte tvinga fram positiva känslor utan låt hellre kärleken vänta, en ljummen månad är bättre än en grälfylld månad.

Bästa chansen: Våg, Fisk.

Bästa stället: Vid havet.

Bästa datumen: 27-28/10.

Lejonet

Den här månaden bjuder på en hel del krångel men just kärlekslivet kommer trots detta att fungera bra. Du är flirtig och lekfull, och det är just tillsammans med din partner eller med någon som kanske kan bli just detta som du hittar alla smarta lösningar. Då spelar det mindre roll att ekonomin krisar en aning, att jobbet känns trögt och att vänner gnäller på dig. Ju mer utrymme du ger romantiken desto bättre oktobermånad för du. Du har dessutom tur i kärlek när det behövs.

Bästa chansen: Våg, Skorpion, Stenbock, Vattuman.

Bästa stället: På dansgolvet

Bästa datumen: 15-16/10

Jungfrun

Kärleken blir vardaglig, något du pysslar lite med när du får en stund över. Detta beror pÅ att oktober blir en mycket aktiv mÅnad pÅ andra sätt. Du gör kanske en resa eller fyler ditt liv med nÅgon annan sorts äventyr, du träffar massor av nya människor och du kan också få mycket goda nyheter som rör din karriär. Fullt upp alltså, och mitt i detta känns kärleken ljummen och mest småmysig. Vill du ha mer glöd är det månadens sista vecka som kan bjuda på flirt och passion.

Bästa chansen: Skorpion, Vattuman.

Bästa stället: I affären.

Bästa datumen: 17-18/10.

Vågen

Detta är din bästa turmånad i år. Kärleksgudinnan håller dig om ryggen och du kan särskilt räkan med medvind när du tar egna initiativ. Våga satsa på kärleken, ge den utrymme och lita på dina egna känslor. Om du sedan piffar upp ett förhållande du redan befinner dig i eller kastar din in i en ny passion spelar mindre roll. Du är enormt attraktiv och du mår bra av att utnyttja detta lite, njut av uppmärksamheten och komplimangerna som du får. En spännande mÅnad.

Bästa chansen: Vädur, Oxe, Lejon, Våg, Skorpion.

Bästa stället: Överallt.

Bästa datumen: 20-21/10.

Skorpionen

Sista veckan kan det hetta till men resten av oktober handlar om helt andra saker än kärlek. Sexlivet kan visserligen glöda till men då handlar det om ren fysisk njutning, inte om ett delande av känslor eller om någonting romantiskt. Just denna månad vill du egentligen bara ha roligt, du söker skratt och äventyr, nya vänner, nya horisonter. Det vardagliga och invanda känns bara trist. Kan du göra en längre resa nu så kan den resan visa sig vara årets stora händelse för din del.

Bästa chansen: Tvilling, Jungfru, Våg, Skytt, Fisk

Bästa stället: I naturen

Bästa datumen: 22-23/10.

Skytten

Du längtar efter romantik, helst vill du ha en lugn och stilla höstmånad med mysiga kvällar och djupa samtal. En utmärkt månad för supéer, tända ljus, högläsning och promenader. Våga sänka tempot lite, låt kärleken slippa både vardag, småbråk och slarvigt sex. Satsa istället på ömhet, smekningar och att bara vara tillsammans. För dig som är singel är detta fel månad för att jaga, sondera istället din inre terräng, njut av romantiska filmer och böcker och ge hjärtat lite ro.

Bästa chansen: Skorpion.

Bästa stället: På möte.

Bästa datumen: 25-26/10.

Stenbocken

En härlig höstmånad för alla sorters äventyr, för resor och nya upplevelser och för att skaffa nya vänner. Vill du kan du säkert hitta en sängkamrat också, men egentigen är kärleken det som fungerar sämst just nu. Du har ingen lust att satsa på den när det kommer till kritan, du har annat att göra och du är dessutom mycket rädd om din frihet och självständighet. För dig som har ett fast förhållande innebär detta också en ökad risk för gräl och vardagsbekymmer.

Bästa chansen: Lejon.

Bästa stället: På möte.

Bästa datumen: 27-28/10.

Vattumannen

För dig är kärleken väldigt viktig, du ger den allt utrymme du kan vilket kan ge dig bekymmer med vänner och kolleger men det ger dig också en härligt romantisk höstmånad. Det finns dock en risk att du låter känslorna springa iväg med dig utan att du riktigt håller koll på hur den andra halvan av relationen känner det. Tvinga inte fram löften för fort och var lite uppmärksam på hur tempot fungerar för din älskling, oavsett om det är någon du just mött eller någon du varit med länge.

Bästa chansen: Lejon, Jungfru, Fisk.

Bästa stället: På resa

Bästa datumen: 20-21/10.

Fiskarna

Du satsar på nöjen, resor, vänner, flirt och fart. Inte kärlek. Sista veckan först vänder det, då sänker du tempot och ger ditt kärleksliv lite mera tid åt plats. Men fram till 24 oktober handlar det alltså avsevärt mer om nöjen och kanske sex och väldigt lite om känslor och gemenskap. Men roligt har du onekligen och du knyter många nya band. Någon kan på sikt visa sig mer än bara en vän, här finns möjlighet till romantik längre fram om du skulle vilja det.

Bästa chansen: Skorpion, Vattuman.

Bästa stället: På resa

Bästa datumen: 30-31/10.