”Jag vill ha barn med Jacob”

RELATIONER

Vilda Linda har lugnat ner sig och njuter av sitt livs kärlek

1 av 3 | Foto: BLIVANDE SAMBOR Linda ska bli sambo för första gången i sitt liv. Och hon är verkligen galet kär i sin Jacob.

Hon är aktuell i nya kärlekssåpan ”Bonde söker fru” i TV?4.

Men själv har Linda Isacsson slutat att leta efter den stora kärleken. Nu blir hon sambo för första gången i sitt liv.

– Jag är tokkär i Jacob!

Hon älskar att bli riktigt vettskrämd. För sekunderna efter att hjärtat dunkadunkat av skräck och blodet pumpat runt i kroppen så att det susar i öronen, känner hon ren eufori.

– Jag blir hög av att först vara skiträdd och så inse: ”Det gick ju bra.” Då känner jag mig riktigt levande, säger hon och skrattar stort.

Inte konstigt, alltså, att hon gjort sig känd i program som ”Farligt möte”, där hon simmat med hajar, smugit på vilda lejon och klappat giftspindlar. Eller att hon, sin höjdskräck till trots, har dinglat i fingertopparna från klippöverhäng i klättringsreportage i reseprogrammet ”När och fjärran”.

I nya ”Bonde söker fru” hjälper hon kärlekssugna bönder att finna en vän för livet. Charmigt, gulligt och – alldeles ofarligt.

Så kanske är det därför Linda Isacsson nu utmanar sina rädslor utanför tv-rutan i stället. För det finns något hon alltid varit skraj för: att vara beroende av en annan människa.

Tills nu.

Ska bli sambo

– Jag ska bli sambo för första gången i mitt liv!

Med den förtjusande och alldeles fantastiske Jacob.

The man of her life.

Att Linda är galet kär i Jacob Lindorff är uppenbart. Varje gång hon nämner hans namn lyser hennes ögon förtjust.

– Det känns stort att vi ska bygga upp ett gemensamt bo. Ett tag funderade vi på att köpa hus, men där gick gränsen insåg vi båda två. Lägenhet i stan räcker för tillfället, hus hade blivit FÖR vuxet!

Du har sagt tidigare att du var rädd för att skaffa barn. Hur känner du nu?

– Så känner jag inte längre. Jag vill ha barn så småningom. Tanken på att vara omgiven av små mini-jacobar är helt fantastisk! Förut var jag rädd för att barn skulle hindra mig från att leva mitt liv. Jag har kämpat för att vara oberoende och har alltid velat ha total frihet. Men nu är jag beroende av Jacob. På gott och ont?? Det finns en lycka i att behöva någon samtidigt som det är lite otäckt att vara behöva en persons närvaro för att allt ska kännas riktigt bra.

Ett osynligt par

De har varit ett par i två år, men syns ytterst sällan ute tillsammans. Jacob är totalt ointresserad av kändisvärlden och ställer ogärna upp på vimmelbilder.

– Jag fick tjata i tre månader för att han skulle följa med till förra årets Kristallengala, där jag var nominerad till ett pris. Jacob vill inte synas och är helt oimponerad av kändisgrejen. Han bryr sig inte om min tv-status utan bara om Linda. Det tycker jag är sexigt, att han vill ha mig hemma, privat.

Årets Kristallengala slapp han i alla fall. Linda blev erbjuden att programleda tv-sändningen tillsammans med Peter Settman, men var tvungen att tacka nej, eftersom hon redan var uppbokad på reportageresor till Mongoliet och Kina.

– Det var synd att det krockade, det hade varit kul med direktsändning och att få synas i rutan utan gummistövlar för en gångs skull.

När gifter ni er?

– Jag är lite gammaldags av mig, så Jacob får nog allt se till att fria. Vi får väl se om jag svarar ja (skratt).

Att Linda Isacsson ens överväger äktenskap är också nytt.

– Jag har aldrig velat gifta mig för jag tycker det låter så jobbigt med skilsmässa! Jag har förutsatt att man kommer att skilja sig. Så uppenbarligen har jag aldrig varit tillräckligt kär, förrän nu. Hur patetiskt det än låter så vågar jag tro på evig kärlek med Jacob. För första gången känner jag: ”Det är bara HONOM jag vill ha.” På alla möjliga sätt.

– Jag har alltid varit flörtig och rätt fysisk. Jag gillar att ta på folk och har ett stort behov av närhet och beröring. Och jag gillar sex, det är en väldigt viktig del av livet, precis som alla andra roliga saker. Skulle nog kunna säga att sex är en av mina främsta hobbyer ? tillsammans med skidåkning och coola djur (skratt)!

Det låter verkligen som att ni har hittat hem.

– Ja, funkar inte sexet då blir det kris och kaos. Jag tror att bra sex är hemligheten till ett långt och lyckligt förhållande. Ligger man med sin man varje dag, har man inte ork att vara otrogen (skratt)!

Fakta/Linda Isacsson

Erika Scott