”Jag vet att jag är en bra mamma”

RELATIONER

Britney Spears om mammarollen och äktenskapet i tårfylld intervju

– När jag var liten satt jag i min pappas knä när han körde bil. Man gör så på landet.

Så förklarade Britney Spears i en tv-intervju varför hon körde bil med sitt spädbarn i famnen.

– Jag kan inte gå någonstans utan att bli dömd av andra... Men jag vet att jag är en bra mamma, sade hon också.

Foto: Britney Spears började gråta i intervjun med NBC:s Matt Lauer när hon pratade om hur förföljd hon känner sig i media.

Britney Spears, 24, har varit mamma i åtta månader. På den tiden har kameror hunnit fånga bilder av sångerskan körandes bil med lille Sean Preston i knät, bilder där hon snavar på sina platåskor med sonen i famnen, och bilder på bebisen med ett djupt jack i huvudet, som han ska ha fått i ett fall från sin barnstol.

Samtidigt kommer så gott som dagliga rapporter om att hennes man, Kevin Federline, kanske inte är precis det stöd en ung mamma skulle behöva. Ryktena handlar om andra kvinnor, vilda fester och allmän frånvaro från deras gemensamma hem.

Maken ”underbar”

Men i en tårfylld intervju med det amerikanska tv-bolaget NBC igår försvarade Britney Spears sin mammaroll och sitt äktenskap. Federline är ”underbar”, sa hon.

– Han hjälper mig. Det måste han göra, för jag är ett känslomässigt vrak just nu.

Spears, som väntar sitt andra barn i oktober, sa att hon kände sig extremt påpassad och i det närmaste förföljd av paparazzi-fotografer. Det var för att komma undan dem hon satte sig och körde med bebisen i famnen.

– Det var rent instinktivt som jag gjorde så, för få mig och mitt barn i säkerhet.

Men hon menade också att det inte var så konstigt att köra bil med en icke-fastspänd bebis i knät – hennes pappa hade gjort så med henne när hon var liten, ”man gör så på landet”.

Anna Andersson

ARTIKELN HANDLAR OM