”Bjuda på en drink var riktigt kul”

RELATIONER

För Cassandra funkade drinkknepet bra

Cassandra klädde sig som en riktig Stureplansprinsessa och bjöd killar på drinkar.

– Det var riktigt roligt, det kommer jag att fortsätta med, säger hon.

Foto: pinsamt Det mest pinsamma Cassandra gjorde var att försöka se upptagen ut när hon inte var det.

När Cassandra skulle lyda Ebba von Sydows flirttips à la Stureplan fick hon byta stil. Hon fick klä sig mindre modemedvetet och urringat och mer ”vanligt” för att inte sända ut ”fel signaler”.

– Ganska smart kan jag hålla med om, att inte sända fel signaler. Men samtidigt är det lite tråkigt att behöva tänka så. Plus att konkurrensen på just Stureplan är ganska hård, de flesta tjejer har ju ganska urringat, säger hon.

Vill inte ”se busy ut”

Vissa saker som Ebba tipsar om har Cassandra gjort tidigare utan att tänka på det.

– Till exempel det här med att det ska synas att man har kul. Fast Ebba tycker ju att man ska se ut som man har kul just när ”killen sneglar åt ens håll”. Hur tillgjort är inte det?

Det mest pinsamma Cassandra testade var att försöka ”se busy ut”, även när hon inte var det, genom att till exempel gå till baren och beställa flera drinkar när hon var ensam.

Men när hon följde tipset att bjuda en kille på en brudig rosa drink gick det bättre.

– Det var riktigt roligt och något som jag aldrig gjort förr. Det här ska jag fortsätta med. Men jag undrar hur det hänger ihop med Ebbas andra tips där man i alla lägen är svårfångad – och så överraskar man med en drink?

Har din syn på raggning förändrats efter det här?

– Ja, jag tänker mer på att ta chansen i rätta ögonblicket för att slippa sånt som ”varför log jag inte tillbaka, varför pratade jag inte med honom?”.

Våga mingla mera funkar

Så känner du igen en tjej som har läst ”Ebbas stil”...

Catia Hultquist ([email protected])