Relationer

”Min polare är nog gay och kär i mig”

RELATIONER

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Tjena Eva. Det har hänt en jobbig grej som jag inte vet hur jag ska hantera.

Min polare sedan flera år tillbaka är nog gay. På en fest i lördags la han armen om mig när vi satt i soffan. Jag tänkte inte på det, för vi var ganska fulla och samtalet var lite existensiellt sådär som det kan bli när man tagit något glas för mycket.

Men plötsligt lutade han sig framåt och kysste mig på kinden. Sedan viskade han i mitt öra att jag var den finaste människa han kände. Jag skämtade nog bort det hela, för det kändes så genant. Under resten av kvällen undvek jag honom.

Nu vet jag inte vad jag ska göra.

Om han är homosexuell är det helt okej för mig, jag har inga problem med det. Men om han nu har känslor för mig, ska jag fortsätta undvika honom då ett tag, så han fattar att det inte är besvarat?

Alexander

Vad tycker du? Hur ska 'Alexander' göra? Mejla ditt råd till dilemmat@aftonbladet.se, skriv ”Till 'Alexander'” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till dilemmat@aftonbladet.se – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se

Publisert:

Aftonbladet

/

Relationer