Skilsmässan ingen lek för Pauls Heather

RELATIONER

Exhustrun är deprimerad och har gått ner i vikt

1 av 2 | Foto: KAN FÅ MILJARDER Heather Mills leker med dottern Beatrice, 2, på stranden nära hemmet i East Sussex. Andra solbadare på stranden kände inte igen den kända blondinen, inte ens när hon tog av sin benprotes för att bygga sandslott med dottern.

LONDON

Skilsmässan från Paul McCartney har tagit hårt på Heather Mills.

Hon är deprimerad och har gått ner mycket i vikt.

-Det är den tyngsta perioden i hennes liv, säger en vän.

Tiden sedan paret separerade har varit mycket tuff för Heather Mills. Brittiska media har nästan uteslutande tagit hennes mans parti.

När hon var gift med den i Storbritannien närmast helgonförklarade Paul McCartney, vågade ingen publicera ofördelaktiga uppgifter om Heather.

Dominant lycksökerska

Men när brytningen var ett faktum öppnades dammluckorna på vid gavel. Hon beskrevs som en dominant lycksökerska som behandlat den 64-årige Paul Mc Cartney som en olydig tonåring.

Porrbilder från 1980-talet har dykt upp i flera tidningar. News of the World publicerade uppgifter om att Heather Mills arbetat som lyxprostituerad på 1980-talet.

Påfrestningarna har tärt hårt på 38-åringen. Hon har tappat i vikt och är mycket trött, berättar hennes vänner.

Lever som en eremit

- Hon har förlorat aptiten på grund av all oro. Normalt älskar hon mat. Hon ligger vaken hela nätterna och går igenom allt som hänt, säger en vän till Sunday People, den tidning som Heather Mills använt som språkrör den senaste månaden.

Besöket på en strand nära hennes hem i East Sussex är en sällsynt utflykt.

-Hon lever i princip som en eremit i sitt hus. Hon mår mycket dåligt, men kämpar på för sin dotters skull, säger vännen.

Parternas advokater förhandlar nu om villkoren för skilsmässan. Paul McCartney är god för elva miljarder kronor och jurister tror att Heather Mills kan få en fjärdedel av förmögenheten om hon väljer att ta strid.

Jens Kärrman