Läsarna: Så hämnas vi ex och otrogna partners

Vi efterlyste hur ni hämnats på era ex – här är läsarnas egna historier.

Foto: colourbox

”Repade bilen och kastade sten”

Min kille var otrogen mot mig. Jag hade precis börjat ana vad som hände så jag följde efter honom när han skulle "träffa några polare för att se fotboll". Såg att han gick in hos en kvinna. Då brast det för mig. Jag repade hans bil och kastade in en tegelsten genom fönstret medan de hade sex med varandra.

Då fick han bråttom ut. Sen kom det där: "Det betyder ingenting". Yada yada...

Jag mådde bra efter tegelstenen, den träffade ju ingen.

Mi

”Min mans ex slog honom”

Har ej själv hämnats, men min mans ex sparkade in hans bildörr och högg med kniv framför honom. Hon har slagit honom och sparkat honom då han lämnade henne. En kvinna kan göra saker som inte en man skulle kunna utan att spärras in. Tycker inte det är ett dugg kul. Det är ett brott, men om en kvinna gör sådant anses det tydligen som "sunt" och att man "tar ingen skit", typ.

Maria

”Jag kastade allt”

Efter att fått veta att min man varit otrogen och haft ett förhållande med en av mina bästa vänner i 2 månader, så kastade jag ut alla hans kläder, böcker och personliga ägodelar i sopnedkastet.

Det enda jag lämnade kvar i garderoben var hans jeansjacka som han haft sedan han var 14 år, men den strimlade jag i remsor.

Sen gick jag lös med att hacka sönder hans antika skrivbord med en mejsel samt klippa sönder tyget på hans dyra läsfåtölj.

Allt gjort med en underbar känsla i magen.

Mia

”Spetsade hans rakvatten...”

När jag kom på att min f d man vänsterprasslade och låtsades att han själv köpt nytt rakvatten (som han faktiskt hade fått från flickvännen), så gjorde jag ett litet tillägg till rakvattnet... När han gick ut en kväll skruvades korken av. Jag hade kissat i en plastmugg och hällde sedan det i rakvattnet! Det var ungefär samma färg, jag behövde bara skaka flaskan lite och så var det gjort! Han märkte det aldrig, men jag tyckte det var hemskt roligt varje gång han använde rakvattnet. Nu är vi skilda sen 15 år men jag skrattar fortfarande gott åt det!

Niki

Spred virus

Jag köpte undulater i present till honom från barnen. Han var tvungen att ta hand om dem och han lider av tinnitus.

När han kom förbi hemma hos mig plockade han på sig saker som han tyckte var hans och sånt som var hans. Så jag laddade hem ett datorvirus och la på en strategiskt placerad diskett. Disketten plockade han sen på sig.

Anni

”Klippte sönder tröjan”

Jag blev skitsur när jag blev dumpad av en kille. Hade en polotröja hos mig som var hans. Jag klippte av halsen och ärmarna så det blev ett linne. :-) La den sedan i hans brevlåda!

Carin

wendela.se