Relationer

Vill ha miljonbelopp för intervjuer

Av: 

David Nannini Nilsson

RELATIONER

Oprah Winfrey står på tur

I förra veckan födde hon åttlingar.

Nu vill Nadya Suleman, 33, ha mångmiljonbelopp för att göra intervjuer.

Oprah Winfrey är en av de tv-stjärnor som står på tur, skriver The Sunday Times.

Förra måndagen födde Nadya Suleman åttlingar med kejsarsnitt – och nu vill mamman ha 17 miljoner kronor för att göra intervjuer och för sponsoravtal, skriver The Sunday Times.

Pengarna ska hjälpa henne att försörja barnen, och programledarna Oprah Winfrey och Diane Sawyer – som leder Good Morning America på tv-kanalen ABC – ska prata med Nadya Suleman i veckan.

Arbetslös och singel

Mamman, som fortfarande ligger på sjukhus, fick embryona inplanterade och pappan till barnen är okänd. Enligt uppgifter i lokala medier är fadern en vän till kvinnan som hon lärde känna när hon arbetade på en fertilitetsklinik.

Nadya Suleman, som är arbetslös och singel, hade redan sex barn när hon fick åttlingar och hennes situation har lett till en etisk debatt i USA, skriver AP.

– Den här kvinnan han inte förstå följderna av att ha åtta barn i samma ålder samtidigt, säger psykologen och författaren Judith Horowitz enligt AP.

– När Pampers slutar att skicka graits blöjor, vad händer då?

”Uppseendeväckande”

Angela Suleman, som tar hand om sin dotters första sex barn medan modern är på sjukhus, har tidigare sagt att hon konsulterat psykologer angående Nadyas ”besatthet av barn”, skriver The Sunday Times.

Experter har också ifrågasatt om det var rätt att inplantera så många embryon och om det var rätt av Nadya Suleman att vägra att ta bort några av dem under graviditeten.

– Det är uppseendeväckande att någon praktiserande läkare kan göra något sådant, säger Michael Tucker vid Georgia Reproductive Clinic enligt The Sunday Times.

Kräver miljoner för att intervjuas
Publisert: