Kort kjol - är det en våldtäktsoutfit?

Malin Wollin vill klå upp svenska kids så det svider i skinkorna

Malin Wollin skriver krönikor och bloggar på Aftonbladet.
Malin Wollin skriver krönikor och bloggar på Aftonbladet.

"Är ungdomar i Sverige dumma i huvudet? Ja. En femtedel borde ha ett kok stryk så att det svider i skinkorna i flera veckor. En femtedel av ungdomar i åldern 15-25 anser nämligen att en tjej får skylla sig själv om hon klätt sig utmanande. Då vill jag veta; Vad är utmanande klädsel? Ett tajt, kort fodral utan trosor med en liten skylt insida lår där det står ”Ta för dig”? Är det utmanande? Är det våldtäktslooken? Eller är det låga jeans med string som syns? Stora bröst som gungar omkring i en slimmad topp, är det en våldtäktsoutfit?

Skulle en våldtagen flicka ha sig själv att skylla om hon har klätt sig utmanande? Vad är det för dumheter? Hur är ni uppfostrade?

Jag tycker den här undersökningen låter helt livsfarlig. Jag tolkar den som att en femtedel av ungdomar mellan 15 och 25 anser att en våldtäkt är en sexuell handling. Av en kåt jävel som inte kan hålla sig när ett par toppiga tuttar dansar förbi. Och det kan ju verkligen inte den kåte lille jäveln ställas till svars för. Hur skulle han kunna veta att han inte fick ta för sig?

Tror dessa ungdomar att det bara är fräscha sjuttonåringar med vita stringtrosor som blir våldtagna? Nittioåriga kvinnor på väg hem från Hemköp bli våldtagna. Inga kvinnor går säkra. String eller mameluck spelar ingen roll. En våldtäktsman är alltid en våldtäktsman. En våldtäkt är en våldtäkt är en våldtäkt. Få in det i era mp3-skadade hjärnor.

Nej, ett kok stryk skulle ni ha.

Jag ska banne mig kunna gå halvnaken insmord i honung och gnida mig mot gatskyltar och ändå vara en fredad kvinna.

Tjejer i tajta toppar är bara tjejer som gillar tajta toppar."

Publisert: