Därför håller inte kärleken Drew

1 av 5 | Foto: Drew Barrymore lyckas inte få relationerna att hålla. – Jag hade inte en barndom som gav mig kunskap om hur ett lyckligt hem ska vara.
RELATIONER

Senaste förhållandet varade knappt ett år och hennes kortaste äktenskap tog slut redan efter en månad.

Nu avslöjar skådespelerskan Drew Barrymore, 33, sanningen om sin relationsfobi.

Singel – igen.

Den här gången varade förhållandet i elva månader, sedan dumpade Drew Barrymore helt oväntat skådespelaren Justin Long, 30.

–?Hon ändrade sig bara. Hon förbrukar killar på det sättet, säger en källa till US Weekly.

–?Min känsla är att hon försöker charma killar för att få lite kärlek och känna sig omtyckt, säger en person i stjärnans närhet till Sofis mode.

Med sina 90 miljoner kronor per film är Drew Barrymore en av världens bäst betalda skådespelerskor.

Svårt med kärleken

Snart gör hon även något så ovanligt som ett ”Hollywood hat­trick” när hon producerar, spelar en roll i och gör regidebut med film­komedin ”Whip it!” som har premiär nästa år. Oscarsnominerade Ellen Page och Juliette Lewis är några av storheterna som medverkar i filmen. Men medan det råder högkonjunktur i Drew Barry­mores yrkesmässiga liv, så har stjärnans kärleksliv inte alls nått samma höjder.

1994 gifte hon sig med bar­ägaren Jeremy Thomas – äktenskapet höll i fyra veckor. Några år senare gjorde hon ett nytt försök med komikern Tom Green, vilket ledde till skilsmässa redan efter fem månader.

Svårt att stanna

Drew Barrymore säger själv att anledningen till att hon har så svårt att stanna i en relation är att hon aldrig har fått lära sig hur man ska bete sig i en par­relation.

–?Jag hade inte en barndom eller ett familjeliv som gav mig kunskap om hur ett lyckligt hem ska vara. Jag fick heller inget perspektiv på hur ett förhållande ska kännas, vilket har gjort att jag inte har haft så stor framgång i mina förhållande som jag skulle ha önskat, citerar Star magazine skådespelerskan.

Sex år gammal fick Drew Barrymore sitt stora genombrott när hon spelade Gertie i Steven Spielbergs storfilm ”E.T”. Ett år senare var hon den yngsta någonsin att vara gästvärd för det amerikanska tv-programmet ”Saturday night live”.

Förlorade sin barndom

Karriärkarusellen började att snurra allt snabbare och att bli stjärna vid så unga år innebar en förlorad barndom.

Drew Barrymore mådde allt sämre. Nio år gammal rökte hon cigaretter och vid elva års ålder drack hon alkohol. Som tolvåring blev hon regelbundet hög på marijuana och som trettonåring snortade hon kokain.

Efter tre års missbruk lade hon in sig på en avvänjningsklinik, men tvingades söka hjälp igen ett år senare.

Drew Barrymore har berättat att hennes mamma mer var en vän än den gränssättande förälder hon behövde under uppväxten och att hennes pappa var från­varande på grund av psykisk sjukdom. Han dog för övrigt i cancer för fyra år sedan.

Förlåtit föräldrarna

Stjärnan har sedan länge förlåtit sina föräldrar för den tuffa uppväxten och vägrar att skuldbelägga dem.

–?Du kan inte leva ditt liv och hela tiden skylla dina misslyckanden på dina föräldrar, på vad de gjorde eller inte gjorde för dig. Den läxan lärde jag mig för väldigt länge sedan, säger Drew Barry­more, som trots kärleksmotgångarna ser ljust på framtiden.

Nästa år syns hon i komedin ”He’s just not that into you”, tillsammans med bland andra Jennifer Aniston och nyblivna ex-pojkvännen Justin Long.

Litar på sina vänner

Dessutom har hon ett starkt stöd av sina många vänner.

–?Drew är jättesocial och charmig. Senast jag träffade henne på en fest pratade hon om hur hon hade dansat med sina kompisar i tunnelbanan, säger en källa i stjärnans närhet till Sofis mode.

–?Det som hjälpt mig är att ha riktigt goda vänner som jag vet att jag kan lita på, säger Drew till brittiska tidningen Look.

–?Cameron Diaz är en av de bästa vännerna någon någonsin kan önska sig. Hon ger så mycket kärlek och vi stöttar varandra genom de svåra stunderna. Jag har alltid känt att hon är som min stora­syster, samtidigt vet jag att det är jag som ibland är lite klokare och mindre naiv än vad hon är. Vi tillbringar så mycket rolig tid med varandra och skrattar massor.

–?Det är precis det sann vänskap handlar om.