”Hur har jag bäst sex i bilen?”

RELATIONER

Linn Heed svarar på sommarens sexfrågor

Tusentals läsare ville chatta med Linn Heed om kärlek och sex i sommar.

Linn Heed säger: Midsommarhelg och förväntningar.....här är jag redo att svara på dina frågor!

Moderator säger: Då sätter vi igång!

Tjejen säger: Hej! Jag gillar analsex jättemycket, men det känns som min kille är lite rädd för att testa och att han är blyg. Vad ska jag göra för att få han att våga?

Linn Heed säger: Introducera honom varsamt och med stor ödmjukhet. Visa att du tycker om att bli smekt runt anus och att det tänder dig sexuellt. Tänk på hygien och kondom, för att inte sprida onödiga bakterier. Det är långt ifrån alla killar som uppskattar analsex, även om porrindustrin tycks förmedla den ensidiga bilden. Kanske gillar han det helt enkelt inte, eller så är han bara osäker och då får du visa vägen. Lycka till!

Alex säger: hej har du tips om mysiga platers för midsommar sex??

Linn Heed säger: Använd din fantasi och lekfullhet. På bryggan med kluckande hav intill, i skogsdungen när det dansas små grodorna på ängen, på en avskild soluppvärmd klippa, en snabbis bakom vedboden.... Det är bara fantasin som sätter stopp!!! Tillåt dig själv att vara lekfull, men se till att inte utsätta andra för onödiga vyer. Det är inte alltid det uppskattas!

Tobbe säger: Hej Linn! Vad ska jag göra för att överraska min tjej med i "sex-väg"

Linn Heed säger: Massageolja, finns massor med dofter och smaker som både är sensuella och erotiska. En vibrator, finns mängder med storlekar, färger, steglösa, tysta och så vidare, eller sexiga underkläder. Kanske en erotisk film, varför inte "Zazel" som både är mystisk, djurisk och förförisk. Eller så gör du ett helt paket, med skummande badvatten, champagne på kylning, jordgubbar och choklad. Kryp ned i badvattnet tillsammans. Fortsätt sedan in i sängkammaren och ge henne en skön kroppsmassage. Lägg fram lite sexiga underkläder och fortsätt eventuell middag. Detta blir ett låååååångt förspel!!!! Sedan är det bara att älska, på balkongen, i soffan, på köksbordet eller i sängen. Lycka till!

ida säger: om man dricker 6 snapsar, 4 starköl och får upp den iaf... är man alkis då?

Linn Heed säger: Alkoholist är en sjukdom där beroendet till alkohol är så stort att det inte går att kontrollera. Det går inte att mäta i om man får stånd eller inte. Många killars sexuella förmåga påverkas negativt av alkohol, eftersom det blir svårare att både få stånd och utlösning, andra kan trots stort intag av alkohol få stånd. Det som försämras med för stort intag av alkohol, är ju omdömet. Så därför är det väl bra att dricka måttligt, så att man har koll på vad man gör, säger, önskar och vill.

säger: hej linn... jag skämms ibland att ha sex med min flickvänn. hon har sagt att min penis är liten "fast på skämt påstår hon". det har sänkt mitt självförtroende. 15 cm för att vara exakt. undrar om den kommer växa mer. jag är nyss fyllt 18. jag har aldrig fått höra något liknande av mina tidigare flickvänner...

Linn Heed säger: Taskigt skämt, och inte kul alls!!!!! Hur skulle hon må att få sitt underlivt värderat i storlek...... fråga henne det!!! Du har en helt normalstor penis, och behöver inte oroa dig för att den är för liten. Som sagt, ingen av dina tidigare flickvänner har klagat eller kommit med taskiga kommentarer, så låt dig inte sänkas av det här. Det är i din ålder och kanske ett par år till som penisen växer, men av måtten att döma, så är det ingen fara. Tillåt dig inte att få sänkt självförtroende av det här. Det är en taskig och osäker kommentar av din flickvän!

martin säger: hejsan. Hur lång tid brukar det tar för en kille att komma? Jag känner att jag kommre tidigt, finns det några sätt att ändra på det?

Linn Heed säger: Det är olika hur lång tid det tar för en kille att nå utlösning. Det varierar från tid till annan och med ålder. Som regel så har yngre killar ofta problem med "för tidig" utlösning, åtminstone om man får tro dom själva. Självklart kan man träna genom att behärska sig och stanna upp innan utlösningen är på väg. Detta är den välkända "start-stopp-tekniken". Den kan du pröva både när du onanerar och när du har samlag. Smek dig nästan ända fram till utlösning. Stanna upp och vila ett antal sekunder. Börja om igen. Gör detta ett antal gånger, så lär du dig känna igen signalerna och tar kontroll över utlösningen. Hårt arbete, men det lönar sig. Jag lovar!

niklas 23 säger: Hej .. jag har hamnat inför ett jätte problem.. Min tjej som jag älskar och jag har varit tillsammans i tre år. vi ha jätte bra sex o allt är toppen, men jag har fått ett erbjudande som alla drömmer om. En tjej på jobbet (moore modell) har frågat om jag vill vara med henne och hennes kompis i en trekant. Hur ska jag göra ??// nIklas 23

Linn Heed säger: Ja det kanske är en dröm som många män och kvinnor har, men nu är du i en relation med en fin tjej som du älskar och har det bra tillsammans med. Att gå bakom hennes rygg är ett stort svek, som kanske kommer att förstöra det fina ni har tillsammans. Tänk på det, före du gör någonting!!!! Ett alternativ är att du och din flickvän bjuder in en tredje och tillsammans erfar trekantsupplevelsen... Detta kan i och för sig också äventyra en relation, eftersom det kräver mycket trygghet för att man överhuvudtaget skall blanda in en tredje part. Fundera över vad du har, vad du äventyrar, för att förverkliga en sexdröm. Ibland är det bra att även drömmar bara får vara drömmar.

säger: Hej, när jag hade sex med en kille i höstas så ansåg han att jag inte gjorde något på honom under tiden vi hade sex. Mer innan. Jag är osäker på vad man kan göra under ett samlag för killens skull.

Linn Heed säger: Röra ditt underliv mot honom när ni har samlag. Hitta rytmen tillsammans. Smeka hans kropp, hans pung (om ställningen tillåter). Viska sexiga och upphetsande saker i hans öra. Kyssa hans nacke och rufsa om i håret. Ja precis allt det där som du vill att han skall göra med dig när ni älskar.

sara säger: Känner du till några bra ställningar (utom de vanligaste) där tjejen har lätt att komma?

Linn Heed säger: Vanligaste??? Tänker du på missionären då? Det här med ställningar och att komma är så oerhört individuellt Sara, men okej. Ridställningen är bra, eftersom tjejen har full kontroll över rytmen och så vidare. Killen kommer åt att smeka klitoris och brösten, vilket är upphetsande för många. I den här ställningen kan tjejen välja att rotera runt penis, eller att gnida klitoris och venusberget mot mannens underliv, vilket underlättar orgasm. Bakifrån är en ställning som många kvinnor finner stimulerande då det gäller G-punkten. En ställning att uforska om man vill uppnå vaginala orgasmer och fontänorgasmer.

livet är underbart när underlivet är bart säger: om man har tröttnat på sitt sexliv med sin partner men fortfarande älskar henne vad ska man göra för att "tända gnistan igen???

Linn Heed säger: Man tar tag i problemet och pratar om det (förhoppningsvis så är kommunikationen bra er emellan). Man kan tända gnistan på många olika sätt, men kanske är det bra att inte göra det för krångligt och märkvärdigt. Ibland kan ett miljöombyte göra susen, liksom att förbereda varandra på att ikväll skall vi älska. Då kan man gå och bli upphetsad under hela dagen. Köpa sexiga underkläder, erotiska filmer, sexleksaker, läsa erotiska noveller tillsammans och så vidare. Om man älskar varandra så finns det så oerhört mycket att kämpa för, och faktiskt bygga vidare på. Ni har haft ett bra och fungerande sexliv, självklart går det att nå dit igen, med lite tålamod, arbete och vilja.

säger: macho hej min tjej är höggravid har du nån bra tips för att ha bättre sex??

Linn Heed säger: Höggravid eller inte. Vissa kvinnor känner ingen sexlust, andra känner mer sexlust än annars. Vissa män tycker att det känns märkligt och konstigt att älska när den tredje lilla varelsen ligger där och sparkar i magen, andra vill skydda kvinnan och bebisen och är rädd för att samlaget skall påverka negativt. Vissa ställningar är naturligtvis svårare att genomföra, eftersom både vikt och omfång har ökat. Men att älska bakifrån, ligga ner på sidan, mannen kan stå på knä framför kvinnan som ligger med benen uppdragna. Ridställningen kan fungera om kvinnan vilar på sina knän och är mer upprätt (för magens skull). Annars är smeksek, oralsex också något att inte glömma bort. Allt behöver ju inte vara samlag för att det skall vara skönt.

qwerty säger: Alltså det här med g-punkten måste bara vara ett skämt för att frustrera oss män. Någon som har en ritning hur man hittar dit?

Linn Heed säger: Det är ingen punkt (namnet är missvisande), utan ett ganska "skrovligt" område cirka 5-7 cm in i slidan, på den främre slidväggen. Pröva så får du se. Vid sexuell upphetsning så framträder det här området mycket tydligt och hårt tryck och smekningar där kan faktiskt framkalla både vaginala orgasmer och så kallade fontänorgasmer! Många kvinnor tycker inte att det är skönt att bli stimulerade där, förrän den sexuella upphetsningen är som störst. Pröva dig fram!

säger: Hur många tjejer tycker egentligen om analsex?

Linn Heed säger: Har ingen procentsiffra på det, men jag tror att det är fler män som tror att tjejer gillar analsex, än det är tjejer som faktiskt uppskattar det. Enda sättet att ta reda på är att fråga och respektera ett nej om så är fallet. Porrindustrin bidrar tyvärr till att sprida myten att alla tjejer uppskattar anal penetrering. Då skall man veta att tjejerna i porrfilmerna har genomgått lavemang, blivit uttänjda under flera timmar före inspelningen, samt använder bedövningssalvor! Inte något som direkt skyltas med i porrfilmerna!

Matte säger: Varför blir man alltid extra kåt dagen efter man druckit ordentligt med alkohol?! Sk. "bakiskåt"

Linn Heed säger: Har faktiskt inget bra svar på det Matte, men vissa killar tycks bli det. Kanske är det något kemiskt i kroppen som sätter fart, på samma sätt som många är "bakishungriga" och känner sug efter fet mat, som pizza och hamburgare.

Moderator säger: Det var jättemånga som ville chatta, men nu avslutar vi med en riktig sommarfråga!

SweetiePie säger: Hej Linn! Har försökt komma på hur man ska ha bra sex i bilen, men jag tycker det bara blir så krångligt med att sitta grensle över honom etc. Har du några bra tips???

Linn Heed säger: Det avancerade är att fälla baksätet och få mer utrymme. Annars är bilen ett trångt utrymme, där det ofta kan bli skratt och kul ställningar! Pröva att fälla ned passagerarsätets ryggstöd till nästan liggande, då kan det bli lättare att sitta grensle över honom! Lycka till!

Moderator säger: Stort tack till Linn Heed och till alla som ville chatta! Fortsätt gärna diskutera i något av våra forum!

Linn Heed säger: TACK alla ni som chattade idag. Ta vara på DIG under midsommarhelgen och ha realistiska förväntningar på sexet, drick måttligt och skydda dig med kondom. Hoppas att vi hörs till chatten nästa onsdag kl 13:00! Ge någon en skön kram idag!

Läs mer