"Är det dumt att dejta en 22-åring?"

RELATIONER

Läsarna ger sina tips till 45-åriga Marja

Problem? Hör av dig till oss – så får du hjälp av andra läsare att lösa det!

Dilemmat

Jag är en kvinna på 45 år som har förälskat mig en betydligt yngre man. Han är nämligen bara 22 år! Nu är jag livrädd för vad omgivningen ska säga. Är det olämpligt att träffa honom?

Marja

NEJ Det är ditt liv – njut av det ! Låt omgivning och familj ha nog av egna bekymmer.

HB

JA Han kan ju nästan vara din son! Jag tycker du ska glömma honom, ni kan ju vara vänner i så fall. Men inte mer!

Sandra

NEJ Du behöver ju inte berätta förrän ni verkligen är ett par. Är det äkta kärlek så kör på. Pratar av egen erfarenhet.

Linnéa

NEJ Vi stod inför samma dilemma och ångrar inte en sekund att vi trotsade omgivningens åsikter, men visst var det jobbigt i början.

Mia 46, Andreas 24

NEJ Du ska förstås fortsätta träffa honom om han också är kär i dig. Gläd dig åt relationen, istället för att undra vad andra ska tycka. Varför undrar du det? Låt relationen ha sin gång - framtiden får utvisa hur det blir men njut idag. Han är en vuxen man, ni är två vuxna personer.

Mr & Ms X

JA Du ska lämna honom. Vad finner du hos honom som är gemensamt? Han kan ju vara din son! Han vill säkert ha barn som småningom och det är ju uteslutet med tanke på din ålder. Välj någon i din egen ålder!

C

NEJ Du ska inte sluta träffa honom. Det viktigaste är att ni har det bra ihop. Hade han varit äldre än du så hade ingen häjt på ögonbrynen. Njut av det ni har.

Hälsningar Anki

NEJ Tycker inte du ska sluta träffa honom. Försök bara att se realistiskt på det hela.. Barn å framtid å så. Men fortsätt träffas så länge det känns bra, sträck på dej och var stolt! Härligt med lite girlpower!!

Kram Ingegerd