Relationer

”Frun flirtar med andra – ska jag avslöja hennes rykte?”

RELATIONER

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Hej Eva. Min fru är väldigt snygg, och vet om det. Om vi går på krogen kan killar bjuda henne på drinkar utan att bry sig om att jag står bredvid. Men visst, hon är min fru, så jag försöker ta det på rätt sätt och bara bli smickrad och inte känna mig hotad.

Problemet är att hon flirtar med mina kompisar. När vi träffar dem tar hon väldigt mycket i dem, kramas och sitter i deras knän. När jag berättar för henne att jag inte tycker det här känns okej, säger hon att jag är larvig, för hon kramas ju minst lika mycket med mig. Och det gör hon ju, men ändå. Jag gillar det verkligen inte. Det får henne att verka billig på något vis. Och jag vet att mina kompisar uppfattar henne lite som ett våp, för det har de sagt vid något tillfälle.

Jag tänker att hon kanske slutar bete sig så här, om jag avslöjar vad grabbarna tycker. Ska jag berätta att de ser henne som en slampa?

Farouk, 41

Vad tycker du? Hur ska Farouk göra? Mejla ditt råd till dilemmat@aftonbladet.se, skriv ”Till Farouk” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till dilemmat@aftonbladet.se – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se

Publisert:

Aftonbladet

/

Relationer