I vilken månad är egentligen Katie Holmes?

RELATIONER

Spekulationer om skådespelerskans mage

Foto: SNART FÖRÄLDRAR Tom Cruises flickvän Katie Holmes gjorde ingenting för att dölja sin växande mage när paret i helgen var på fotbollsmatch. Cruises adoptivson Connor som var en av spelarna.

Hollywoods mest omsusade par, Tom Cruise och Katie Holmes, ska ha barn tillsammans, om ett ungefär ett halvår.

Men frågan alla ställer sig är: om hon bara är i tredje månaden – hur kan då den unga, slanka skådespelerskan redan ha så stor mage som hon nu visar upp?

Det är mindre än två veckor sedan paret bekräftade att en bebis är på väg, och i förra veckan kom de första bilderna som tydligt visade att Holmes är gravid. Paret var på en fotbollsmatch tillsammans och Katie Holmes gjorde inget för att dölja magen. Under den slinkiga sidenblusen syntes en tydlig kula – så tydlig att många i amerikansk och brittisk media ifrågasätter att Holmes bara skulle vara i tredje månaden.

– Man kunde se hennes navel genom hennes top. Jag tyckte att hon snarare såg ut att vara i femte månaden än i tredje. Om hon verkligen har sex månader kvar av sin graviditet som kommer hon att vara stor som ett hus när babyn kommer, säger en person som också var i publiken vid fotbollsmatchen till brittiska Daily Mail.

Många rykten

Att paret skulle ha ljugit om var i graviditeten Holmes befinner sig skulle bara vara ytterligare ett rykte som omger paret Cruise-Holmes. Deras blixtromans – tillsammans i april, förlovning i juni och nu ett barn på väg – har fått media att koka av rykten. I amerikansk press har det skrivits om att Cruise skulle ha haft en "flickvän-audition", att Holmes skulle ha skrivit på ett kontrakt att gifta sig och föda ett antal barn inom en given tidsperiod och att Holmes helt har brutit med sitt gamla liv och anammat Cruises scientologi-tro.

Bröt förlovning

Sant är i alla fall att Katie Holmes så sent som i januari i år bröt förlovningen med sin förra pojkvän, skådespelaren Chris Klein, och att hon har avskedat den talesperson som har arbetat för henne under flera år och ersatt henne med Cruises syster och talesperson Lee Anne DeVette.

Hur det är med bebisen lär visa sig. Inte ens superstjärnor kan fuska med längden på en graviditet.

Anna Andersson

ARTIKELN HANDLAR OM