Drömmen är kittlande och spontant sex

Av: Zendry Svärdkrona

Publicerad:
Uppdaterad:

RELATIONER

Frilansjournalisten Erik Stenkulas krönika

Erik Stenkula, 32, är sambo och frilansjournalist.
Foto: leif hallberg
Erik Stenkula, 32, är sambo och frilansjournalist.

Väntan är lång

. Men aldrig för lång, när man väl är där, visar det sig. Ett önskemål många män med mig drömmer om i hemlighet. Ett roligare samliv.

Allra helst om det börjar gå på rutin, och du har stojande barn som kräver all sin rätt till uppmärksamhet. Drömmen om att det ska vara så där kittlande och spontant som i början. Då fingrarna var ett enkelt sätt att lära känna varandra på.

Även om mina fingrar

inte längre är lika nyfikna, kan mina känslor lätt väckas till liv, efter alla år, bara jag råkar se en bit bar hud jag inte borde sett. Men jag säger inget. Eftersom det för henne säkert handlar om så mycket mer. Känna sig uppvaktad, sedd. Vad vet jag.

Jag är ju bara en enkelspårig man. Ett intressant synintryck, och de lockande impulserna drar igång inuti mitt huvud.

Ibland kan jag avundas de som har en partner av samma kön. Är deras syn enklare? Tänker de mer lika varandra? Attraheras de av samma intryck?

Men så händer det ändå ibland.

Plötsligt en kväll när jag tror att vi har det som mest trist. Det tänds en gnista, som jag alltid undrat var den kommit ifrån. Ännu efter så många år tillsammans, vill jag gärna veta hur den uppstår. Med ens har jag möjligheten att ta för mig, och gör det med glupande aptit. Det är väl det som skiljer nuet från hur det var då. Åtminstone för mig.

Det är väl

som med min kvinnas goda pannkakor. Skulle hon grädda dem för ofta, skulle det inte vara någon festmat längre.

Publicerad: