”Så blev ni Sveriges nya fejkrika”

RELATIONER

Läs Malin Wollins krönika

Matkasse och städhjälp och inneboende barnflicka. När medelklassen leker överklass åker spenderarbyxorna på. Ni säger att ni vill göra det för att få mer tid med era barn men ni snackar skit.

Och vad värre är: Ni provocerar röven av mig.

För jag har nämligen två STORA problem med köpt hjälp. Ni säger att ni köper er tid. Att ni får mer tid med era barn. Skitsnack. Ni jobbar mer och tjänar mer pengar som ni kan lägga på mer Rut och Rot och Thailand.

Ni verkar inte förstå att det trots moderata avdrag kostar åtskilliga tusenlappar varje månad att få hjälp med sådant man borde klara själv. Tusenlappar som skulle kunna täcka upp för en deltid så att ni kunde VARA MER MED ERA BARN. Men det är ju inte barnen det handlar om eller hur?

Det handlar om överklasstrams.

När man var liten drömde man om att bli vuxen och rik. Bo i ett slott och köpa levande ponnys i present till folk. Men så växte man upp och insåg att slott är dyra och drar kallt.

Enter: Lottas matkasse och Allrent.se och läxhjälp.

Och vips så blev ni en del av Sveriges nya fejkrika.

Ni lurar er själva och ni lurar varandra där ni sitter och pratar om hur skööönt det är med matkasse med ”ingefärslax med grönsaksris och äppelcrème” (mina ungar svälter hellre ihjäl).

Hare så bra, nu ska jag hälla pannkakssmet i en långpanna och skrubba en toalett.