Thorvall: 29-åringen ljuger om vår relation

1 av 2 | Foto: Löjligt och patetiskt "Författaren Kerstin Thorvall bestrider 29-åringens utspel.
RELATIONER

Med anledning av Aftonbladets artikel den 25 maj 2006 om mitt påstådda kärleksliv med 29-åringen vill jag påpeka följande, trots att jag tycker det är så dumt att jag helst inte skulle slösa någon energi på det.

Allt är lögn från början till slut.

Jag står för alla mina älskare som jag har skrivit om i boken "Jag minns alla mina älskare och hur de brukade ta på mig." Men observera: Jag har inte lämnat ut några namn (det skulle jag aldrig, aldrig ens ha drömt om att göra).

Den 29-årige pojken tog själv kontakt med mig på ett bibliotek. Efter detta tillfälliga möte, som jag hade glömt, försökte han gång på gång få träffa mig.

Visst träffades vi sedan. Han hade författarambitioner och ville ha hjälp av mig att komma i gång. Jag hjälpte honom också en hel del med språket. Eftersom jag har svårt att gå gick vi också ut och promenerade tillsammans.

Att han kallar sig "partner" och "älskare" är närmast löjligt och patetiskt. Det är en ynklig historia att rida på en känd persons namn för att själv göra sig ett namn och till råga på allt med en lögn.

Läs om mannen:

Kerstin Thorvall