Relationer

Se upp! Han kommer vara otrogen – igen

Av: 

Anna Flytström

RELATIONER

Ex-tjejerna varnar de nya flickvännerna

De anklagas för otrohet, sexmissbruk och själlöshet.

Här är varningarna som hotar stjärnornas kärlek.

Det händer i kändisvärlden och det händer i ditt hemmakvarter. Att folk varnar den nya partnern för sitt dåliga ex. Bland kändisarna har den senaste tiden Katy Perry, Khloé Kardashian och Kate Hudson fått ta emot sådana varningar. Deras killar har beskrivits som otrogna, sexmissbrukande sluskar av sina ex-flickvänner, inkapabla att ha seriösa relationer.

Vill rädda sitt eget skinn

Men hur mycket vikt ska man lägga vid en sådan varning – och varför gör exen så? Aftonbladet ringde upp relationsexperten Sverker Wadstein.

– Jag tänker att en sådan varning egentligen säger mer om den som varnar. I de allra flesta fall tror jag att det handlar om att rädda sitt eget skinn. Man vill bevisa för sig själv att det var den andres fel att förhållandet tog slut. Men de som går ut med varningen är ofta inte medvetna om det motivet själva – de tror att de gör det av hjälpsamhet.

Vad kan det finnas för andra motiv?

– Svartsjuka, hämnd och en önskan att smutskasta personen. En minoritet – kanske en av 20 – gör det av en genuin önskan att hjälpa den nya partnern.

En vanlig sak att varna för är att exet varit otrogen i det tidigare förhållandet. Ska man varna för det?

– Nej, visst säger det något om hur personen var då – men det betyder inte att personen kommer att vara otrogen igen. Och det är något som han eller hon måste få chansen att själv berätta. Genom att gripa in omyndigförklarar man sitt ex och fråntar honom eller henne den möjligheten.

Ring polisen i första hand

Finns det något fall där det är befogat att varna för sitt ex?

– Ja, i de fall där personen lider av en empatistörning och har så kallade psykopatdrag. En sådan störning kan vara svår att upptäcka och om du har blivit lurad och manipulerad av en sådan person kan det vara bra att varna andra. Har du blivit utsatt för våld är det i första hand polisen som du ska ringa. Då är det på en helt annan nivå.

”Katy Perry kommer att få sitt hjärta krossat”

Katy Perry, 25 är nu tillsammans med Russell Brand, 34.

Komikern Russell Brands förhållande-förflutna är lika smutsigt som insidan av en skorsten. Han har själv berättat i sin självbiografi om sitt sexmissbruk och hur han hade ett harem av tjejer som han roterade bland.

Men när Russell Brand, 34, blev tillsammans med sångerskan Katy Perry, 25, för ett par månader sedan började han visa upp en helt annan sida. Han har börjat prata om kärlek, familj och hur han är en förändrad man.

Men det snacket biter inte på ex-flickvännen Georgina Baillie, 24, som han dejtade i två år. Hon gick ut i tidningen Life & Style och varnade Katy Perry för den notoriska kvinnotjusaren.

–?Jag tror att Russell gillar tanken på att ha ett seriöst förhållande. Men när man får en massa olika glassmaker serverade på tallriken så kommer man inte nöja sig med vanilj, eller hur? Den Russell jag känner är inte kapabel till monogami, säger hon till Life & Style.

Drog sexskämt för farfar

När Russell Brand dejtade Georgina Baillie ringde han upp hennes farfar, den kände skådespelaren Andrew Sachs, mest känd som Manuel i ”Pang i bygget”, och berättade om hur hon var i sängen. Det hela var menat som ett skämt men för Georgina Baillie var det sårande och förnedrande. Trots det säger hon att hennes varning inte alls är menad som en hämnd.

– Jag var väldigt arg på honom länge men jag har kommit över det nu, säger hon till Life & Style.

Till Russell Brands nya flickvän skickar hon följande hälsning:

–?Katy kommer att få sitt hjärta krossat om han inte har ändrat på sig. Jag hoppas att han har det. Men jag har svårt att tänka mig att han är redo för ett förhållande, säger Georgina Baillie till Life & Style.

”Han är själlös. Han har inget innehåll”

Khloé Kardashian, 25, här med maken Lamar Odom, 30.

Khloé Kardashian: Ålder: 25 år. Yrke: Radiopratare, dokusåpastjärna och affärskvinna. Aktuell: Med reality- serien ”Keeping up with the Kardashians”. Nygift med Lamar Odom; Ålder: 30 år. Yrke: Basketspelare. Aktuell: Som Khloé Kardshians nya man i ”Keeping up with the Kardashians”.

Det snabba bröllopet mellan basketstjärnan Lamar Odom, 30, och tv-profilen Khloé Kardashian, 25, kom som en rejäl överraskning för de flesta. De hade bara känt varandra i knappt en månad innan de bestämde sig för att lova evig trohet.

Men den som blev mest chockerad var utan tvekan Lamar Odoms flickvän sedan sju år till­baka, smyckedesignern Lara Manoukian, 29. I ett ljudklipp på sajten worldstarhiphop.com berättar hon om sin reaktion.

– Mitt hjärta är krossat. Jag behandlade den idioten som en kung. Jag lagade mat och städade hans lägenhet, allt man kan tänka sig har jag gjort för honom. Han har tappat förståndet! säger hon i klippet.

Sägs gifta sig för pengarna

I tidningen Star berättar Lara Manoukians styvfar Harry Diramarian om familjens reaktion.

– Lara känner sig förrådd eftersom de fort­farande var ett par när han började dejta Khloé. Men jag och Laras mamma känner oss lättade över att de inte är tillsammans längre. De gjorde slut och blev ihop igen i sju år och han var otrogen med andra kvinnor, säger han till Star.

I ljudklippet med Lara Manoukian anklagar hon basketstjärnan för att gifta sig med Khloé Kardashian för pengarna, och varnar även för hur svår han är att leva med.

– Du har inte varit med honom under säsongerna. Ni har inte ens haft ert första bråk. Mitt misstag var att jag förlät honom för många gånger, säger Lara Manoukian.

– Han är förlorad, han är själlös. Han har inget innehåll.

”Hon borde veta att han är en sexmissbrukare”

Kate Hudson, 30 varnas för Alex Rodriguez, 34.

Kate Hudson: Ålder: 30 år. Yrke: Skådespelerska. Aktuell: Med i tre nya filmer som kommer ut nästa år, bland annat ”Nine” som har Sverigepremiär i februari. Varnas för Alex Rodriguez, Ålder: 34 år. Yrke: Basebollspelare. Aktuell: Hans lag New York Yankees vann årets World Series.

Hela sommaren har vi kunnat följa den spirande kärleken mellan skådespelerskan Kate Hudson, 30, och baseballstjärnan Alex ”A-Rod” Rodriguez, 34. Och nu har deras förhållande blivit så seriöst att de går på husjakt tillsammans.

Men den rosenröda romansen solkades nyligen av ett möte med Alex Rodriguez exfru. Kate Hudson hade hoppats på ett vänligt samtal med Cynthia Rodriguez, 36, om hennes döttrar – men fick i stället ta emot en bister varning.

– Cynthia sa till Kate att hon hoppas att hon är lycklig med Alex, men att hon borde veta att han är en sexmissbrukare. Hon sa att det är en fråga om när, inte om, han kommer att vara otrogen mot henne, säger en källa till tidningen Star.

A-Rod inte förvånad

Under parets skilsmässa förra året anklagade Cynthia Rodriguez maken för att ha en lång historia av otrohet. När exfrun nu varnade Kate Hudson blev Alex Rodriguez inte förvånad, men lovade enligt Star att hon inte har något att oroa sig för.

– Han är verkligen förtjust i Kate och är rädd för att hon inte litar på honom. Han svär på att han mognat och bättrat sig, säger Stars källa.

Vi har också varnat för våra ex

Keira varnar Sienna för fotomodellen

För tre år sedan ryktades det om en romans mellan skådespelerskan Sienna Miller, 27, och Keira Knightleys ex-kille modellen Jamie Dornan, 27. Något som inte mottogs väl av Knightley, 24. Enligt tidningen Daily Star ringde hon upp Sienna Miller och varnade för att Jamie Dornan inte kunde hantera framgångsrika och kända flickvänner. Men Sienna Miller avfärdade varningen med orden:

— Jag är en stor flicka, jag kan göra mina egna misstag.

Kocken varnar Ben Affleck för Jennifer Lopez

Sångerskan Jennifer Lopez första make var den kubanska kocken Ojani Noa, 35. De skilde sig i januari 1998 efter ett elva månader långt äktenskap. 2002 när Jennifer Lopez, 40, blev tillsammans med skådespelaren Ben Affleck, 37, skickade exet ett varningens ord till hennes nya kille:

— Ben gör bäst i att njuta av tiden med henne medan han kan. Hon kommer att dumpa honom så fort hon får upp ögonen för någon ny, säger Ojani Noa enligt tidningen Evening Standard.

Han hävdar också att sångerskan varit otrogen mot honom.

— Hon blir uttråkad av att ligga med samma man och då hittar hon en ny.

Nyligen stämde Jennifer Lopez, som numera är gift med sångaren Marc Anthony, 41, sin pratsamme exmake. Ojani Noa planerar nämligen att spela in en satirisk dokumentär om sitt korta äktenskap med Lopez.

Brad varnas för Angelinas bisexualitet

Skådespelerskan Angelina Jolie, 34, har aldrig hymlat om sin bisexualitet. Men sedan hon blev tillsammans med Brad Pitt, 45, har hon inte haft några relationer med kvinnor. Trots det tror inte Angelina Jolies ex-flickvän, skådespelerskan Jenny Shimizu, 42, att Jolie kommer att kunna motstå att träffa kvinnor i längden. I den brittiska tidningen News of the world skickar hon följande hälsning till Brad Pitt:

— Jag var hennes första kvinna, men jag tvivlar på att jag blir hennes sista. Hon älskar kvinnor för mycket. Det är som en drog och hon är fast.

Publisert: