Kylie jobbar igen

RELATIONER

Tillbaka i skivstudion efter cancern

Sångerskan Kylie Minogue är helt klart på bättringsvägen efter sin bröstcancer. Ett år efter sjukdomsbeskedet håller hon som bäst på att spela in en ny skiva. ”Saker kunder inte vara bättre”, säger hon.

Foto: Kylie Minogue ler brett när hon lämnar den skivstudio i London där hon just nu arbetar.

Kylie Minogue, 37, är en bra bit på bättringsvägen efter sin bröstcancer. Efter ett tufft år med operation och cellgiftsbehandling säger hon nu att livet inte kunde vara bättre.

Nu är den australiensiska popdrottningen i full gång med att spela in en ny skiva.

– Jag tar det fortfarande lugnt, men jag har haft en riktigt bra vecka i studion och det kunde inte kännas bättre, säger Kylie till tidningen Daily Mirror.

Comeback i höst

Efter att förra veckan ha arbetat i London, där hon bor, hoppade Minogue på planet till Paris för att tillbringa helgen tillsammans med pojkvännen Olivier Martinez, 40.

Han hade innan skickat ett enormt knippe ballonger med texten ”I Love You”.

En vän till Kylie säger enligt Daily Mirror att hon ”vill tillbringa så mycket tid med honom som möjligt, eftersom de just håller på att komma tillbaks till det normala”.

Den 4-6 november i höst gör Kylie Minogue, enligt The People, comeback med tre konserter i hemstaden Melbourne, där man är i färd med att resa en staty av stjärnan.

Lars Nylander