Relationer

”Ska jag sluta hoppas på kärlek?”

RELATIONER

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Hej Eva, jag skäms för mitt problem. Det känns som om jag är ensam om det. Det är så att ingen man blir någonsin intresserad av mig. Jag har aldrig haft en pojkvän, trots att jag fyllt 30. Jag känner mig som ett freak. Förutom lite hångel i tonåren har jag varit ensam år ut och år in. Jag har försökt med dejting på internet, men killarna slutar alltid att höra av sig ganska snart. Har också gått danskurser och varit aktiv i friluftsföreningar. Förgäves. Jag är inte jätteful, överviktig eller onormal, utan en helt vanlig kvinna som jobbar som socialarbetare i en medelstor stad.

Snälla Eva, vad är det för fel på mig? Varför vill ingen man vara tillsammans med mig? Jag längtar så efter närhet och någon att dela livet med. Ska jag ge upp hoppet om att någonsin finna en partner?

Monkan

Vad tycker du? Hur ska Monkan göra? Mejla ditt råd till dilemmat@aftonbladet.se, skriv ”Till Monkan” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till dilemmat@aftonbladet.se – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se

Publisert:

Aftonbladet

/

Relationer