Testa kondomer - bästa sommarjobbet?

RELATIONER

Letar du efter ett roligt sommarjobb, där du inte är bunden till arbetsplatsen och där du kan flirta och träffa nya sexpartners? Sök då sommarjobbet som kondomtestare!

Sommaren är den flirtigaste tiden på hela året, man är pigg och glad, ute mycket och träffar många människor och eventuella sexpartners. Men de senaste undersökningarna har också visat att ett alarmerande högt antal ungdomar inte skyddar sig tillräckligt och att antalet fall av hiv, klamydia och gonorré ökar lavinartat i Sverige. Enligt Sveriges största studie kring unga och sexualitet, genomförd på uppdrag av Enheten för hivprevention och sexuell hälsa vid Smittskyddsinstitutet, använde endast 30 procent av ungdomarna kondom vid sitt senaste samlag.

Tusen personer efterlyses

Därför startar Durex en kampanj i sommar - med ett allvarligt uppdrag men med en lättsam inställning - hitta kondomtestare och förespråkare. Tusen personer efterlyses till drömjobbet - att testa kondomer och sedan berätta om sina heta upplevelser. Kön och sexuella preferenser är oviktiga, det enda kravet är att kandidaterna är mellan 18 och 30 år och sexuellt aktiva. Även tjejer kan bli kondomtestare.

”Vi vill sprida den goda nyheten

Att vara kondomtestare innebär att man är med och provar samt utvecklar produkter som inte bara ska skydda utan också ge människor ett bättre och mer tillfredställande sexliv.

– Vi hoppas att våra kondomtestare kommer att upptäcka att det är både säkert och lustfyllt att använda kondom, och att de sedan sprider den goda nyheten vidare, berättar Claus Albertsen, Category Marketing Manager på Durex.
 

En av testkondomerna är Fetherlite, en ultratunn kondom som ger en bättre och intimare känsla. En annan är Pleasuremax som är specialdesignad för att ge ökad stimulans.
 

För att söka jobbet som kondomtestare kan du gå in och registrera dig på www.durextesters.com. Om du blir utvald kommer du få ett testkit med ett urval av Durex kondomsortiment, som du sedan ska recensera anonymt. Alla kondomtestare har dessutom möjlighet att vinna en romantisk lyxhelg för två på Hilton i Stockholm, samt 50 stycken exklusiva och lustfyllda Durex Sex Kits bestående av bland annat massageolja, dildo och andra sexleksaker.