"Gör jag fel som snokar?"

RELATIONER

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

Problem? Hör av dig till oss – så får du hjälp av andra läsare att lösa det!

Dilemmat

Jag kom på min man med att vara otrogen nyligen – jag såg av misstag ett sms från hans älskarinna i mobilen. Nu kan jag inte låta bli att kolla hans mejl och uppringda nummer, för jag vågar inte lita på honom. Gör jag fel?

Linnea T

NEJ Jag förstår ditt beteende, i sådana här fall är det det enda sättet att ta reda på sanningen. Du borde lämna honom!

Monica

JA Att aktivt leta efter negativa tecken leder sällan till någonting bra. Om du vill fortsätta relationen måste du förr eller senare börja lita på honom igen.

Micke

JA Har själv gjort likadant, men den enda som mår dåligt utav det är du. Var rak i stället och säg att du vet.

Mikael

NEJ Fortsätt snoka så du vet om det blir läge att dumpa!

Fia

JA Om du gick med på att stanna kvar så är det fel att snoka.

Hälsningar Claudia

JA Linnea... Inte snoka.... Allt handlar om tillit och framtidstro.... Känner du dig orolig, ja då har ni inte pratat klart om det som hänt.Då har han inte övertygat dig om att det aldrig händer igen. Mitt råd: ta ett långt prat, fråga allt du behöver veta.. Sedan kan ni starta på nytt.

Anonym

NEJ Självklart kan du snoka med gott samvete! Din man har ljugit och är sanningen viktig för dig, så måste du hitta den själv. Du har rätt att spionera för det gäller dig och ditt liv. Snoka så länge du har lust men var beredd på att du hittar fler lögner. Din man är uppenbart en lögnare. Våga bryt upp, det finns män som inte ljuger. Du är värd kärlek och respekt.

M

NEJ Tycker att du ska kolla honom så du får veta vad han sysslar med. Du kan absolut inte lita på honom.

T

JA Du gör fel, för det du borde göra är att för det första konfrontera honom och för det andra lämna honom. Eller är han så fantastisk att han är värd en liten affär vid sidan om då och då? Det är ingen.

/Anonym