Res hit, kvinna!

RELATIONER

8 platser varje kvinna måste besöka

Foto: Vulkannationalparken på Hawaii.

Shoppa de sexigaste korsetterna i Paris, möt sjöjungfrur på Bahamas och bada vid Hawaiis vulkaner.

Den amerikanska reseexperten och författaren Stephanie Elizondo Griest har listat åtta platser varje kvinna bara måste besöka.

1. Vulkannationalparken på Hawaii.

På Hawaii är det vulkangudinnan Pele som härskar. Henne måste du möta! Lata dig på de vita stränderna och bada i varma vulkanpooler.

2. Shoppa underkläder i Paris.

Varje kvinna bör ha åtminstone ett par sagolika underkläder i lådan, helst från Herminie Cadolle. Krydda upp din garderob i staden där de sexigaste plaggen sägs ha uppfunnits.

3. Badhusen i Moskva och St Petersburg.

Få den underbara massagen och utbyt skönhetstips på dessa ångande livmoderlika platser som kommer att göra dig flera år yngre.

4. Frida Kahlos Mexiko.

Den tequiladrickande snuskpratande konstnärinnan Frida Kahlo är en av historiens förnämsta divor. Att besöka hennes koboltblå hem är som att gå in i en av hennes fantastiska tavlor.

5. Voodoofestival i Benin.

Du måste anstränga dig till det yttersta för att ta dig fram till de vibrerande voodoofestivalerna i Ouidah, men det kommer vara mer än värt det.

6. Magdansa i San Francisco, New York eller Austin.

Magdans är en fertilitetsritual från förbibliska tider som inte bara ger bra fysisk träning utan även hjälper dig få kontakt med ditt inre jag.

7. Mongoliet.

Rid på kameler över vildblomsängar och meditera i tibetanska tempel på denna traditionsfyllda, gudomligt vackra plats.

8. Eleuthera på Bahamas.

En plats där sjöjungfrur fortfarande sägs leva. Om du kliver upp tidigt på morgonen kan få se dem tvätta sina gyllene lockar på Whale Points klippor, enligt lokalbefolkningen.